Με την περιοχή του Άι Γιάννη ολοκληρώθηκε η δράση «Ακούμε τις γειτονιές» του «Αλλάζουμε»

||||

||||

..
..
..

Ολοκληρώθηκε η δράση «Ακούμε τις γειτονιές» της παράταξης «Αλλάζουμε», με επικεφαλής τον Γιάννη Μυλωνάκη. Τελευταίος σταθμός ήταν ο Άγιος Ιωάννης. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με την περιοχή του Άι Γιάννη ολοκληρώθηκε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου η μεγάλη δράση «Ακούμε τις γειτονιές», την οποία υλοποίησε η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» σε κάθε γωνιά της πόλης μας.

Όπως συνέβη και κατά τις προηγούμενες φάσεις της συγκεκριμένης δράσης, οι πολίτες συμμετείχαν μαζικά στην πρωτοβουλία μας, καταγράφοντας τα προβλήματά τους, αλλά και καταθέτοντας τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της καθημερινότητας στη γειτονιά τους, είτε διά ζώσης, προσερχόμενοι στα ειδικά κλιμάκια των μελών μας που βρέθηκαν στην περιοχή τους, είτε συμπληρώνοντας διαδικτυακά το ερωτηματολόγιο της έρευνας.

Σημαντική και πολύτιμη στην επιτυχία της δράσης «Ακούμε τις γειτονιές» στον Άι Γιάννη ήταν η συνεισφορά των δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας Κώστα Κρητικίδη, Άννας Γάκη, Γιάννη Λογοθέτη και Πέτρου Διακογιάννη, καθώς και των στελεχών μας Χρήστο Πένητα, Γιώργο Γαλανόπουλου, Τάνια Νικολούλια, Γιώργο Σάρρα, Θάνο Δουφεξή, Γιάννη Πατάκα, Μυρσίνη Ζαφειράκη, Αντιγόνη Λάμπρου, Ηλία Μπακόλα, Ορέστη Κύρτση και Μάκη Τάρλα. Τα αποτελέσματα της έρευνας της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» στον Άι Γιάννη θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο cafe-bar «The Big Bang» (Αγίου Ιωάννου 79).

«Ξεκινώντας τη δράση μας “Ακούμε τις γειτονιές”, στα τέλη Μαΐου, είχαμε ως στόχο να χαρτογραφήσουμε τα προβλήματα ανά περιοχή και να δώσουμε τη

δυνατότητα στους πολίτες να μοιραστούν μαζί μας τις σκέψεις τους για το πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής τους» σημείωσε ο επικεφαλής Γιάννης Μυλωνάκης μετά την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», συμπληρώνοντας:

«Πιστεύαμε ότι οι συμπολίτες μας θα αγκάλιαζαν τη δράση μας, αλλά το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, αποδεικνύοντας ότι οι Αγιαπαρασκευιώτες έχουν ολοκληρωμένη άποψη για το πώς θέλουν τη γειτονιά και την πόλη που ζουν, αλλά δεν είχαν μέχρι σήμερα μια δημοτική αρχή που να τους ακούσει και να τους δώσει τον πρώτο λόγο.

Εμείς ερχόμαστε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ αυτό. Ως παράταξη υιοθετήσαμε από την πρώτη μέρα μια αμφίδρομη σχέση με τους συμπολίτες μας, επικοινωνώντας διαρκώς μαζί τους. Ως νέα δημοτική αρχή, από τη στιγμή που θα λάβουμε τη σχετική εντολή, θα εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο στη συγκεκριμένη σχέση, αφού μόνο εάν αφουγκράζεσαι τα προβλήματα της πόλης σου, μπορείς να δίνεις και τις αποτελεσματικότερες λύσεις. Λύσεις με τους πολίτες, για τους πολίτες.

Η δράση μας “Ακούμε τις γειτονιές» μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά η δυναμική επικοινωνία με τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής μόλις άρχισε. Όλοι μαζί μπορούμε και θα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ την πόλη μας».

Δείτε ακόμα: Τρία ναυάγια σε 24 ώρες – Πάνω από 50 αγνοούμενοι στην Εύβοια