Με τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη ο Γιάννης Λεμονής

Από το γραφείο της υποψήφιας Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη,εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται ο δραστήριος Πευκιώτης επαγγελματίας Γιάννης Λεμονής.

Με αφορμή τη συστράτευση του Γιάννη Λεμονή, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Ενισχύουμε τον Συνδυασμό μας “Ενωμένοι” με τον Γιάννη Λεμονή, κάτοικο από το 1987 στο Ηλιακό Χωριό, πολύ καλό γνώστη των θεμάτων της περιοχής, με ενεργό εθελοντική δράση κατά το παρελθόν στα κοινά της πόλης. Επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας, έχει την ικανότητα, τη γνώση και τη διάθεση να προσφέρει στον τόπο μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Γιάννη Λεμονή, στη συλλογική προσπάθεια του Συνδυασμού μας για την επόμενη μέρα στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη. Στόχος μας είναι να εργαστούμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών και να δημιουργήσουμε τον Δήμο που θέλουμε και αξίζουμε».

Ο Γιάννης Λεμονής, για τη συστράτευσή του με τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Συστρατεύομαι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, ανταποκρινόμενος στην πρόκληση να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μου και για τους ανθρώπους του, χωρίς άλλες χαμένες ευκαιρίες. Θέλω να συμβάλω στην επίλυση των προβλημάτων που διαχρονικά αντιμετωπίζουμε όλοι μας ως κάτοικοι του Ηλιακού Χωριού, και πιστεύω ότι μαζί με τη Μαρίνα Πατούλη, θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, με κοινωνικά αντανακλαστικά».