Με τη Μαρίνα Πατούλη ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έμπειρος αυτοδιοικητικός, δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία.

Με αφορμή τη συστράτευση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

«Ενισχύουμε τον συνδυασμό μας με έναν άνθρωπο έμπειρο αυτοδιοικητικά, τον οποίον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο έχουμε διανύσει μια κοινή πορεία στο παρελθόν, ως δημοτικοί σύμβουλοι στο πλευρό του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη. Μας συνδέουν η γνώση των προβλημάτων του τόπου μας, η θέληση και το κοινό όραμα για να αγωνιστούμε για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης που μας αξίζει. Δραστήριος και αγαπητός επαγγελματίας στην περιοχή μας, είμαι βέβαιη ότι με την εμπειρία και την επιστημονική του ιδιότητα θα μπορέσει να συμβάλει στην προώθηση των στόχων μας ως νέα διοίκηση του Δήμου στην εμπέδωση της έννοιας της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ενωμένοι θα εργαστούμε για έναν Δήμο σύγχρονο, ισχυρό, δίπλα στον πολίτη».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δήλωσε: «Στηρίζω την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη, με την οποία έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν εποικοδομητικά. Μας συνδέει η αγάπη μας για τον τόπο μας και η αποφασιστικότητά μας να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την υλοποίηση των στόχων μας για έναν Δήμο εξωστρεφή, με ισχυρή φωνή διεκδίκησης για το όφελος των πολιτών, για έναν Δήμο αλληλέγγυο και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος διατηρεί εδώ και δεκαετίες φαρμακείο στην Πεύκη, έχει ασχοληθεί με τα κοινά. Μέσα από την επαγγελματική αλλά και κοινωνική δραστηριοποίησή του αποτελεί ενεργό μέλος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.