Με τη “Δύναμη Ανάπτυξης” οι Κυριάκος Μαϊόπουλος και Χρήστος Κυριακούλης

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Παράταξης

Από το γραφείο τύπου της “Δύναμης Ανάπτυξης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Μαζί μας στη  “Δύναμη Ανάπτυξης” ο Κυριάκος Μαϊόπουλος. Ένας αξιοπρεπής και ενεργός δημότης, κάτοικος του κέντρου της Ραφήνας, με καθαρό λόγο.

Ο Κυριάκος είναι σε όλους μας γνωστός από την εικοσαετή του παρουσία στην τοπική ενημέρωση, αλλά και από τη σημαντική του προσφορά στον Ιερό Ναό της Παντοβασίλισσας τα τελευταία χρόνια. Υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη του Γιώργου Χριστόπουλου, είναι σήμερα μαζί μας για να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του και στην επίλυση των αυτονόητων προβλημάτων τους που χρονίζουν και στη Ραφήνα και στο Πικέρμι.

Έχοντας άξιους ανθρώπους στο πλευρό μας θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φτιάξουμε έναν Δήμο με προδιαγραφές όμορφης και αξιοπρεπούς διαβίωση, ένα Δήμο όπως μας αξίζει.

Καλωσορίζουμε στη “Δύναμη Ανάπτυξης” τον Χρήστο Κυριακούλη. Νέος με θέληση για προσφορά στη τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην περιοχή μας.

Ο Χρήστος Κυριακούλης εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος πωλήσεων, σε μεγάλο πολυκατάστημα εντός του Διεθνούς Αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”. Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του, αλλά και τις δυνατότητες των υφισταμένων του, ο Χρήστος έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων όσοι συνεργάζονται μαζί του. Κατοικεί από γεννήσεως του στον οικισμό της Αγίας Τριάδας και είναι άμεσος γνώστης των πάμπολλων προβλημάτων της περιοχής, για τα οποία μας έχει βοηθήσει ώστε να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμά μας με τις ανάλογες εφαρμόσιμες λύσεις.

Στις εκλογές του 2019 είχε συμπορευτεί με τον Γιώργο Χριστόπουλο. Σήμερα είναι μαζί μας καθιστώντας την ομάδα μας ακόμα πιο ικανή για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού Δήμου.