Με τη “Δύναμη Ανάπτυξης” η Δρ. Αθηνά Πρόγιου

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Παράταξης

Από το γραφείο τύπου της “Δύναμης Ανάπτυξης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – καλωσόρισμα του επικεφαλής της, Ανδρέα Βασιλόπουλου:

Στη μεγάλη μας ομάδα και η Δρ. Αθηνά Πρόγιου, ενεργή κάτοικος Ντραφίου και μητέρα δύο παιδιών. 

Η Αθηνά, εκλεγμένη Κοινοτική Σύμβουλος Πικερμίου, έχει ξεχωρίσει στις συνεδριάσεις, διότι πάντα έχει μία τεκμηριωμένη άποψη και το θάρρος να την υποστηρίζει. Γνωρίζοντας την περιβαλλοντική νομοθεσία αποτελεί ουσιαστικό στέλεχος της ομάδας μας σε θέματα δασικών χαρτών, πυροπροστασίας, προστασίας από πλημμύρες και διάβρωση, ειδικά μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2018 και του 2022, καθώς και σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Η Αθηνά, έχει σπουδάσει Φυσικός στο ΑΠΘ με μεταπτυχιακά στην Χημεία της Ατμόσφαιρας και την Φυσική του Περιβάλλοντος από το Πανεπιστήμιο Paris VII και διδακτορικό στην Περιβαλλοντική Μηχανική από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Ως Γενική Διευθύντρια της εταιρείας ΑΞΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ έχει τεράστια εμπειρία στη χάραξη βιώσιμης περιβαλλοντικής πολιτικής μέσα από τα 100 και πλέον Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα που έχει υλοποιήσει στον Τομέα της Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης, της Προστασίας του Περιβάλλοντος και της Κλιματικής Αλλαγής.  

Την καλωσορίζω στη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, με την ικανοποίηση ότι στελεχώνουμε τη νέα διοίκηση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου με αξιόλογους συνεργάτες.