Με τη Δύναμη Ανάπτυξης η Αθηνά Δούζη

Από το γραφείο τύπου της Δύναμης Ανάπτυξης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – καλωσόρισμα του επικεφαλής της παράταξης , Ανδρέα Βασιλόπουλου, στην Αθηνά Δούζη:

Εμπλουτίζεται η παράταξή μας με μια νέα και δυναμική γυναίκα, η οποία αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα κοινά, την Αθηνά Δούζη.

Η Αθηνά, κάτοικος Ντραφίου, με διεθνείς σπουδές και διακρίσεις στον τομέα του τουρισμού και της διοίκησης επιχειρήσεων, είναι μητέρα μιας 11χρονης κόρης και εργάζεται στο εμπορικό τμήμα της Aegean Airlines, στις πωλήσεις εξωτερικού και είναι υπεύθυνη για τα online ταξιδιωτικά γραφεία.
Το μακροχρόνιο ενδιαφέρον της, για τον δήμο μας έχει πλέον μετατραπεί σε ενεργή συμμετοχή καθώς με τις γνώσεις της, τις εμπειρίες της και το πάθος της για προσφορά, επιδιώκει να συμβάλει στην ομαλή λειτουργία και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Αθηνά, ανυπομονώ να συνεργαστούμε την επόμενη δημοτική περίοδο 2023-2028, υλοποιώντας το κοινό μας όραμα για ένα λειτουργικό δήμο με πρωταγωνιστικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση, πάντα δίπλα και όχι απέναντι στις ανάγκες των πολιτών.