18 πήγαν, οι 3 ήταν θετικοί στη Λυκόβρυση - EKFRASI.net

18 πήγαν, οι 3 ήταν θετικοί στη Λυκόβρυση

Δραστικά μειώνεται ο αριθμός όσων προσέρχονται στα τεστ του ΕΟΔΥ. Μόνο 18 πήγαν (στη Λυκόβρυση) και οι 3 βρέθηκαν θετικοί

..

..

..

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διενέργεια των διαγνωστικών τεστ για τον Covid-19 για τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ την Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης. Στα διαγνωστικά tests συμμετείχαν 18 πολίτες, και βρέθηκαν 3 θετικά δείγματα.

..

Την Τετάρτη 26 Απριλίου, για άλλη μια φορά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιηθούν διαγνωστικά tests στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου) από τις 9:30 π.μ. το πρωί έως τις 3:00 μ.μ.

Επικαιρότητα

Ανοίγει από τις 08.09 η βιβλιοθήκη Αλίμου

“Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου μεταφέρθηκε σε ένα νέο σύγχρονο χώρο στην οδό Μπιζανίου 18. Από τις 8 Σεπτεμβρίου 2025 ανοίγει ξανά τις πόρτες της στο κοινό και υποδέχεται