Με πρόβλημα για δεύτερη μέρα το Μετρό Θεσσαλονίκης - EKFRASI.net

Με πρόβλημα για δεύτερη μέρα το Μετρό Θεσσαλονίκης

Ξεκινά το Σάββατο η 24ωρη λειτουργία στα ΜΜΜ - 20 συρμοί μετρό χωρίς κλιματισμό

Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται τα προβλήματα στο Μετρό Θεσσαλονίκης. Από το σταθμό «25ης Μαρτίου» έως το σταθμό «Νέα Ελβετία» η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο μέσω της Τροχιάς 2.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο σταθμός «25ης Μαρτίου» να λειτουργεί ως σταθμός μετεπιβίβασης, όπως αναφέρει το parallaximag.gr. Έτσι, οι συρμοί από την «25η Μαρτίου» ξεκινούν ασφυκτικά γεμάτοι με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να περιμένει τους επόμενους συρμούς και να υπάρχει αρκετή αναμονή και ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα του Μετρό σημειώνονται τα εξής: «Από το Σταθμό 25ης Μαρτίου έως το Σταθμό Νέα Ελβετία η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο μέσω της Τροχιάς 2. Μεταξύ Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Σταθμού 25ης Μαρτίου τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά και από τις δυο τροχιές. Για να συνεχίσετε την διαδρομή σας, παρακαλείστε να μετεβιβασθείτε στο Σταθμό 25ης Μαρτίου από τροχιά 1 σε τροχιά 2 και αντιστρόφως. Ο Σταθμός 25ης Μαρτίου λειτουργεί ως σταθμός μετεπιβίβασης».

Επικαιρότητα

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης Symbols III -ΕΝΤΡΟΠΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν στον πολυχώρο Πολιτισμού ΙΡΙΣ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2025 που διοργανώνει ο Δήμος Ελευσίνας,  τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης, Symbols III -ΕΝΤΡΟΠΙΑ. Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γ. Γεωργόπουλος,  η Διευθύντρια

Αιγάλεω: 03.09 ξεκινά το κολυμβητήριο

Με τη λειτουργία της μεγάλης πισίνας ξεκινά την Τετάρτη 03.09 το κολυμβητήριο του Αιγάλεω. Τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου ξεκινά και η μικρή πισίνα.  Πληροφορίες και

51 Χρόνια ΠΑΣΟΚ

Για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ γράφει ο Γιώργος Στιβαχτής* *Αν. Γραμματέας Τομέα Εργασίας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής