Με πρόβλημα για δεύτερη μέρα το Μετρό Θεσσαλονίκης

Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται τα προβλήματα στο Μετρό Θεσσαλονίκης. Από το σταθμό «25ης Μαρτίου» έως το σταθμό «Νέα Ελβετία» η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο μέσω της Τροχιάς 2.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο σταθμός «25ης Μαρτίου» να λειτουργεί ως σταθμός μετεπιβίβασης, όπως αναφέρει το parallaximag.gr. Έτσι, οι συρμοί από την «25η Μαρτίου» ξεκινούν ασφυκτικά γεμάτοι με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να περιμένει τους επόμενους συρμούς και να υπάρχει αρκετή αναμονή και ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα του Μετρό σημειώνονται τα εξής: «Από το Σταθμό 25ης Μαρτίου έως το Σταθμό Νέα Ελβετία η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο μέσω της Τροχιάς 2. Μεταξύ Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Σταθμού 25ης Μαρτίου τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά και από τις δυο τροχιές. Για να συνεχίσετε την διαδρομή σας, παρακαλείστε να μετεβιβασθείτε στο Σταθμό 25ης Μαρτίου από τροχιά 1 σε τροχιά 2 και αντιστρόφως. Ο Σταθμός 25ης Μαρτίου λειτουργεί ως σταθμός μετεπιβίβασης».