Π. Μανούρης: Οι χώροι θα παραδοθούν καθαροί στους πολίτες (vid)

Τις μηνύσεις επιστρατεύουν κάποιοι προκειμένου να σταματήσουν τις κινήσεις του Δήμου Νέας Ιωνίας για την εκκαθάριση οικοπέδων που αποτελούν κίνδυνο για διερχόμενους και περίοικους.

..

Λειτουργούν υπέρ ιδιωτών σε βάρος του Δήμου

Οι αντιδράσεις κλιμακώθηκαν, όπως καταγγέλει στην κάμερα της Έκφρασης ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, από στελέχη της προηγούμενης δημοτικής αρχής (πρ. αντιδημάρχους), οι οποίοι προφανώς ενοχλούνται από την εξέλιξη!

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση Μανούρη

Η προσπάθειά τους να “ανασύρουν” φερόμενο ιδιοκτήτη και να τον στρέψουν σε βάρος του Δήμου, είχε αποτέλεσμα μήνυση σε βάρος του οδηγού του σκαπτικού. Χρειάστηκε η άμεση παρέμβαση του Π. Μανούρη στο τμήμα, ώστε να μην κρατηθεί ο εργαζόμενος επί τριήμερο.

Όπως δήλωσε ο Π. Μανούρης, ” Οι χώροι στη Νέα Ιωνία, “θέλει – δε θέλει” η προηγούμενη δημοτική αρχή, θα καθαριστούν και θα παραδοθούν στους πολίτες

Όπως προκύπτει από αναρτήσεις του “επισπεύδοντος” πρ. Αντιδημάρχου Α. Καρβουνιάρη, το οικόπεδο είχε καθαριστεί και το 2022, χωρίς όμως να έχει χρεωθεί ο καθαρισμός στους φερόμενους ιδιοκτήτες, όπως επιβάλλει η νομοθεσία. Κάτι σαν ρουσφέτι δηλαδή…