Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 25η εθελοντική αιμοδοσία του Σ.Ε.Π.Ε. “Γ. Σεφέρης”

Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. «Γ.Σεφέρης» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων και φίλων  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου η 25η Εθελοντική Αιμοδοσία του  Συλλόγου μας «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο.  

Ευχαριστούμε όλους  όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. για τη συνέχιση της ύπαρξης και λειτουργίας της τράπεζας αίματος του συλλόγου μας,  η οποία έχει βοηθήσει αρκετούς συνανθρώπους μας σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους.  Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε τις μονάδες αίματος που δίνουμε εθελοντικά, διότι το τελευταίο διάστημα  οι ανάγκες για χορήγηση αίματος αυξάνονται διαρκώς.

 

Ευχόμαστε υγεία στους 49 αιμοδότες και τις οικογένειές τους και πάντα πρόθυμους να στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου μας ώστε να μπορεί να είναι πάντα χρήσιμος και σ΄ αυτή την αποστολή του.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη  τιμώντας  τους παρακάτω αιμοδότες για την προσφορά τους  να δημοσιοποιήσει  τα ονόματά τους γιατί πιστεύει ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, προσδοκώντας έτσι και την αύξηση του αριθμού των  αιμοδοτών με τη συμμετοχή νέων εθελοντών.

Σας ενημερώνουμε ότι οι επόμενες αιμοδοσίες μας θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο και Μάιο του 2024.