Μάζεψαν πίσω τις προσλήψεις δικηγόρων

Η κατακραυγή για τις προσλήψεις 6 δικηγόρων λίγο πριν την ολοκλήρωση της θητείας της υποχρέωσε την περιφερειακή αρχή Πατούλη να “μαζέψει” πίσω τις προσλήψεις 6 δικηγόρων.

Και στο παρελθόν η ανάθεση εργασιών σε εξωτερικό δικηγόρο για τη Μάνδρα και το Μάτι, για ποσό σχεδόν 300.000 (!) ευρώ είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

..

Θα είχε, πάντως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μαθευτεί το παρασκήνιο της ανάκλησης…

..

Η ανακοίνωση:

..

Ανάκληση της ανακοίνωσης για την πρόσληψη στην Περιφέρεια Αττικής έξι (6) δικηγόρων µε σχέση έμμισθης εντολής υπό την ιδιότητα του Νομικού Συμβούλου λόγω της αναστολής προσλήψεων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023

..

Ανακαλείται με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη η υπ’ αριθμ. πρωτ. 1001968/16-8-2023 ανακοίνωση της Περιφέρειας, για την πρόσληψη στην Περιφέρεια Αττικής έξι (6) δικηγόρων µε σχέση έμμισθης εντολής υπό την ιδιότητα του Νομικού Συμβούλου.

..

Η απόφαση ελήφθη με δεδομένο ότι το εναπομείναν χρονικό διάστημα δεν επαρκεί για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης των δικηγόρων με σχέση έμμισθης εντολής υπό την ιδιότητα των Νομικών Συμβούλων, λόγω της αναστολής προσλήψεων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, αλλά και κατόπιν συνεκτίμησης υπηρεσιακών στοιχείων και δεδομένων”.