Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: “Έφυγε” η Στέλλα Βλαχογιάννη - EKFRASI.net

Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: “Έφυγε” η Στέλλα Βλαχογιάννη

Συλλυπητήρια δήλωση της επικεφαλής της παράταξης, Μαίρης Διακολιού, για τον αδόκητο θάνατο της δημοσιογράφου και λογοτέχνιδας

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η παράταξη “Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή” εκφράζει δημόσια την λύπη των μελών της για την απώλεια της δημοσιογράφου και λογοτέχνιδας, Στέλλας Βλαχογιάννη.

Είχε μεγαλώσει στο Μαρούσι και διατηρούσε σχέσεις με το δήμο μας. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο γεγονός ότι το θεατρικό έργο της, “Μην παίζεις με τα χώματα” (ιστορία τριών γυναικών διαφορετικών ηλικιών) είχε εμπιστευτεί η ίδια στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας στο Θέατρο “Διθύραμβος” της πόλης μας. Είχε συγγράψει σημαντικές ποιητικές συλλογές, ενώ είχε εργαστεί στο πολιτιστικό/μουσικό ρεπορτάζ με έναν ιδιαίτερο και προβλεπτικό τρόπο τον οποίο αρκετές φορές “πλήρωσε” με απολύσεις και εργασιακή απομόνωση.

Συλλυπητήρια, στις/ους οικείες/ους της και σε όσες/ους την είχαν γνωρίσει.  

Επικαιρότητα

«Λυκόβρυση - Πεύκη Μαζί»: Όταν η προχειρότητα συναντά τον αμίαντο, η ευθύνη γίνεται αδιαπραγμάτευτη

«Λυκόβρυση – Πεύκη ΜΑΖΙ»: Όταν η προχειρότητα συναντά τον αμίαντο, η ευθύνη γίνεται αδιαπραγμάτευτη

Σε Ειδική Διοικητική Προσφυγή προχώρησε η παράταξη «Λυκόβρυση – Πεύκη ΜΑΖΙ» επιδιώκοντας να ακυρώσει αποφάσεις της δημοτικής αρχής, που αφορούν εργασίες σε χώρο με παρουσία