Μαρίνα Πατούλη : Στήν γιορτή αποφοίτησης του ΓΕΛ Πεύκης

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΑΚΗ

.

Στις γιορτές αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου του 1 ου και του 2ου ΓΕΛ Πεύκης παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

.

Στις γιορτές αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου του 1 ου και του 2ου Γενικού Λυκείου Πεύκης, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, η οποία και ευχήθηκε στα παιδιά καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά τους.

.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παλαιούς συναδέλφους – καθηγητές και να ανταλλάξουν απόψεις για το εκπαιδευτικό σύστημα και το μέλλον των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ενώ συνεχάρη τους διευθυντές των σχολείων για την προσφορά τους στα παιδιά.

.

Συνοδευόμενη από συνυποψηφίους της στον Συνδυασμό «Ενωμένοι», η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

.

«Εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές καλή σταδιοδρομία και καλά αποτελέσματα στις πανελλήνιες εξετάσεις, να μην πτοούνται από τις όποιες δυσκολίες αλλά σταθερά να κυνηγούν τα όνειρά τους.

.

Ως εκπαιδευτικός φιλόλογος αλλά και αυτοδιοικητικός, τα παιδιά και η νεολαία μας βρίσκονται σταθερά στο πεδίο της δράσης και του ενδιαφέροντός μου, γιατί θεωρώ ότι όλοι εμείς, οι μεγάλοι, από όποια θέση και ρόλο και αν βρισκόμαστε, του γονέα, του εκπαιδευτικού, του αυτοδιοικητικού, έχουμε υποχρέωση να εμφυσούμε στα παιδιά μας την αγάπη για τη γνώση, την αγάπη για το σχολείο ώστε να επωφεληθούν από τα εφόδια και τις ευκαιρίες που τους προσφέρει στη διαδικασία προς την ενηλικίωση.

.

Σε αυτή τη βάση, και με προτεραιότητα την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος που σχετίζεται με τη βελτίωση του ρόλου του σχολείου και τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, “Ενωμένοι” θα εργαστούμε και ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

.

Σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους θα είμαστε κοντά στα παιδιά μας, θα ενθαρρύνουμε την αριστεία, ισότιμα θα στηρίξουμε τους μαθητές του Δήμου μας, θα διεκδικήσουμε και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για ασφαλή και σύγχρονα σχολεία».

.