Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη: Στην κοπή της βασιλόπιτας του Α.Ο.Πεύκης και του Γ.Σ.Φοίνικας η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Από το γραφείο της υποψήφιας Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης,Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Κοντά στους αθλητές, στους προπονητές, στους γονείς, στα μέλη της διοίκησης που έδωσαν το «παρών» στην κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης και του Γυμναστικού Συλλόγου «Φοίνικας» Λυκόβρυσης, βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνεχάρη τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση των δύο αθλητικών σωματείων για τις επιτυχίες τους, αλλά και για τα υγιή πρότυπα που προσφέρουν στα παιδιά και στη νεολαία και μέσα από τις επιτυχίες τους κρατούν ψηλά τον αθλητισμό στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

«Με μεγάλη συγκίνηση βράβευσα τους νεαρούς αθλητές για την αγωνιστικότητα, την πειθαρχία και την κατάκτηση των στόχων τους ενσαρκώνοντας τα ιδεώδη και τις αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι”. Τιμούμε με την παρουσία μας τις προσπάθειες των αθλητών αυτών των ιστορικών αθλητικών σωματείων του Δήμου μας. Με τις διακρίσεις τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, συμβάλλουν στην ακτινοβολία του Δήμου μας ως κέντρο αθλητισμού. Από τα χρόνια που ήμουν Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης “Περιβάλλον, Αθλητισμός, Πολιτισμός”, έχω υπάρξει σταθερός αρωγός των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας. Πιστεύοντας στη δύναμη της αθλητικής διαπαιδαγώγησης, ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θα συνεχίσουμε στην πράξη να στηρίζουμε το έργο των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία τους. Η επένδυση στον αθλητισμό, η δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών, η υποστήριξη συλλόγων που διαχρονικά συμβάλλουν στην αθλητική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας, αποτελούν για τον συνδυασμό μας βασική μας προτεραιότητα καθώς υπηρετεί τις αρχές ενός σύγχρονου, λειτουργικού και ανθρώπινου Δήμου, ενός Δήμου που εστιάζει στη νέα γενιά, στο παρόν και στο μέλλον του τόπου μας. Εύχομαι στους αθλητές και στους προπονητές νέες, ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.