Μ. Ψυχάλης: Στηρίζουμε τη δημόσια και δωρεάν Παιδεία

Στην τελετή λήξης του σχολικού έτους και αποχαιρετισμού των αποφοίτων του 2ου Λυκείου Πεύκης παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», το Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023.

..

Ήταν μια όμορφη γιορτή, όπου άπαντες είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν τους μαθητές για την προσπάθειά τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις και να τους ευχηθούν καλή τύχη και δύναμη στη νέα ζωή που πλέον ανοίγεται μπροστά τους. Παρόντες ήταν επίσης, ο γραμματέας της παράταξης, Γιώργος Στιβαχτής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Κώστας Αργίτης και Μαρία Φαραστέλη

..

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον διευθυντή του σχολείου Χρήστο Μεσσήνη που όλα αυτά τα χρόνια δούλεψε και προσπάθησε να λύσει όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα και με τον οποίο είχαμε μια διαρκή επικοινωνία. Συγχαρητήρια επίσης στην Ένωση Γονέων για την επίσης μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, καθώς και σε όλους τους καθηγητές, που βοήθησαν έχοντας δουλέψει ο καθένας προσωπικά και ομαδικά. Η Παιδεία είναι η αιχμή του δόρατος και όλοι θα πρέπει να εργαστούμε, ώστε να έχει ο κάθε ένας πρόσβαση στο αναφαίρετο δικαίωμα για δημόσια και δωρεάν Παιδεία. Πρέπει να υποστηρίξουμε τόσο τις υλικοτεχνικές υποδομές, όπως επίσης, να δημιουργηθεί μία Ένωση αποφοίτων των σχολείων, ώστε στη συνέχεια, όλοι εσείς, όπως και σε άλλους τομείς, να έχετε μια διαρκή επικοινωνία, συνεργασία, αλληλοβοήθεια και αλληλεγγύη. Απαιτείται να στηρίξει ο Δήμος εμπράκτως τις υποδομές και τους μαθητές που τελειώνουν τις σπουδές τους. Καλή δύναμη, υγεία και να θυμάστε οι Πανελλήνιες είναι ένα βήμα, αλλά δεν είναι το μοναδικό. Συγχαρητήρια σε όλους για τις προσπάθειές σας».