Μ.Ψυχάλης για Κυμής: Στο τέλος θα βγούμε κερδισμένοι (video)

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κύμης συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης με τον Κ. Διαμαντόπουλο να παρατείται από την σχετική επιτροπή παραχωρώντας τη θέση του σε μέλος της Κίνηση Πολιτών.

Ο Μ. Ψυχάλης ζήτησε την άμεση σύγκληση της Επιτροπής εκφράζοντας την πεποίθηση του πως στο τέλος ο Δήμος θα βγει κερδισμένος από τις δικαστικές ενέργειες για τη διάνοιξη της Κύμης.

Ο Δήμαρχος, Μάριος Ψυχάλης, ενημέρωσε για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής από κοινού με τους υπόλοιπους Δήμους που πλήττονται από το έργο. Σημείωσε πως υπάρχει καλή συνεργασία, η οποία θα επιφέρει και αντίστοιχα αποτελέσματα. Αναφέροντας τους βασικούς λόγους εναντίωσης στο έργο τόνισε πως δεν υπάρχει ούτε κύρια μελέτη ούτε κυκλοφοριακή. Παράλληλα έθιξε και την έλλειψη αντισταθμιστικών. Τέλος έκανε γνωστό πως το δικαστήριο, μετά την τελευταία αναβολή, θα συνεδριάσει στις 2 Απριλίου.

Νωρίτερα ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Διαμαντόπουλος είχε ανακοινώσει την παραίτηση του από τη θέση του αντιπροέδρου και μέλους της διαπαραταξιακής επιτροπής για την Κύμης ώστε να πάρει τη θέση του κάτοικος από την Κίνηση Πολιτών.