Μ. Διακολιού: Ζημιογόνα για τους Μαρουσιώτες/ Μαρουσιώτισσες η αυτοπροβολή Αμπατζόγλου

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο άφαντος στα πραγματικά προβλήματα για τους κατοίκους Αμαρουσίου επί μία τετραετία δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου, αλλά επιφανέστατος στις αυτοφωτογραφίσεις σε γιορτές και πανηγύρια και στημένες συναντήσεις χωρίς να ακούγεται ο αντίλογος,την προηγούμενη εβδομάδα διένειμε στην πόλη πολυτελή έντυπα αυτοπροβολής του, ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών.

Μοίρασε δεκάδες ανά πολυκατοικία και σπίτι, δεκάδες χιλιάδες σε όλη την πόλη.

Η μη κομματική, ανεξάρτητη παράταξη “Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή” με επικεφαλής υποψήφια δήμαρχο την Μαίρη Διακολιού, δηλώνουν ότι η μόνη αλήθεια που περιέχουν αυτά τα έντυπα είναι ότι ΚΑΙ αυτήν την τετραετία, όπως όλες τις προηγούμενες, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης προϋπαρχουσών υποδομών. Αυτές αποτελούν το μέγα μέρος του “έργου” για το οποίο αυτοπροβάλλεται αγωνιωδώς ο κ. Αμπατζόγλου.

Ελαχιστότατες είναι οι εξαιρέσεις πραγματικών έργων, όπως η αποκατάσταση του πρανούς στην Ερρεσού της περιοχής Νέας Λέσβου, οι οποίες μάλιστα είχαν προγραμματιστεί από πολύ πριν εμφανιστεί ο ίδιος στην πολιτική της πόλης. Τα καπηλεύεται, χωρίς ποτέ να αναφέρεται στους προκατόχους του και αυτό δείχνει τον πολιτικό του χαρακτήρα και την αλαζονεία του.

Παρόλα αυτά, επειδή απέχει από εμάς η συμπεριφορά του μηδενισμού, του αναγνωρίζουμε την προσπάθεια γι’ αυτά, απλά δεν αρκούν.


Επισημαίνουμε επιπλέον, ότι ο τρόπος με τον οποίο δρομολόγησε τις ως άνω εργασίες η διαχείριση Αμπατζόγλου επί τέσσερα χρόνια, ήταν πρωτοφανώς αδιαφανής. Αφ’ ενός ως προς την έλλειψη διαβουλευτικού σκέλους με το δημοτικό συμβούλιο, τις/τους πολίτιδες/πολίτες και τους φορείς, αφ΄ετέρου ως προς το σκέλος οικονομικής ανάθεσης των εργασιών.


Η διαφάνεια διαχείρισης είναι εκ των ων ουκ άνευ υποχρέωση έναντι των κατοίκων της πόλης που πλήρωσαν και πληρώνουν «το μάρμαρο».

Τέλος, καλούμε τον κ. Αμπατζόγλου να μας εξηγήσει με σχετικά έγγραφα από ποιο ταμείο έχουν κατατεθεί τα χιλιάδες ευρώ (πόσα;) που χρειάστηκαν για την καθολική, σπίτι – σπίτι, διανομή και εκτύπωση των εντύπων που μοίρασε για την αυτοπροβολή του.

Μαίρη Διακολιού

Δικηγόρος, δημοτική σύμβουλος

Επικεφαλής της μη κομματικής παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή
Υποψήφια Δήμαρχος 2023