Λυκόβρυση-Πεύκη: “Εκπροσώπους φορέων και συλλόγων υποδέχθηκε ο Δήμαρχος”

|||

|||

..

..

..

 

Εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Γραφείο Δημάρχου.

 

Πιο συγκεκριμένα συνάντησε την κα Όλγα Κολοκοτρώνη διευθύντρια του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, που εδρεύει στη Μεταμόρφωση και καλύπτει την ευρύτερη περιοχή.

 

Στη συνέχεια συνάντησε τους εκπροσώπους του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου ”Αριστοτέλης” κυρίους Ελευθέριο Γιαννουλόπουλο, Θωμά Παπαζαχαρίου και
Πέτρο Παναγιωτάκο.

 

Τέλος συνάντησε εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4 ου Δημοτικού Σχολείου, τον κ. Γιώργο Μπιλάλη και την κα. Τριανταφυλλιά Κολώτση.

 

Στους τελευταίους ο Δήμαρχος παρέδωσε και την ιστορική έκδοση του Δήμου που παρουσιάζει την ιστορία του καθώς και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων του.

 

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα σήμερα τη χαρά να υποδεχτώ ενεργούς πολίτες του Δήμου μας και να συζητήσω μαζί τους για τη δράση, τα προβλήματα και τις προτάσεις των φορέων που εκπροσωπούν.

 

Ο διάλογος με τους φορείς που δραστηριοποιούνται στις δύο δημοτικές μας ενότητες είναι πάντα χρήσιμος, τόσο στα ζητήματα ατόμων με αναπηρία, όσο για τα ζητήματα της νέας γενιάς και αυτά της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Ευχαριστώ λοιπόν θερμά για την ενημέρωση και τη συνεργασία μας και τους συγχαίρω για το έργο που επιτελούν στη τοπική μας κοινωνία.

 

Ως Δήμος προσπαθούμε πάντα να είμαστε σε συχνή επαφή με τους φορείς και τους συλλόγους και να στηρίζουμε τις καλές πρωτοβουλίες με κάθε δυνατό τρόπο.»

 

Δείτε ακόμη: Νέο σοκ με το πετρέλαιο κίνησης: Τέλος η επιδότηση των 15 λεπτών το λίτρο στην αντλία