Λυκόβρυση- Πεύκη: 2ο Φεστιβάλ Μικρασιατικού Πολιτισμού - EKFRASI.net

Λυκόβρυση- Πεύκη: 2ο Φεστιβάλ Μικρασιατικού Πολιτισμού

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025 στις 7.00 μμ, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης “ΙΩΝΙΑ” διοργανώνουν, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου), το 2ο Φεστιβάλ Μικρασιατικού Πολιτισμού, με τίτλο: «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ – ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ».

Θα παρουσιαστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα Μικρασιατικών παραδοσιακών εκδηλώσεων: Χορευτικών – Θεατρικών – Μουσικών και Χορωδιακών.

Το Σάββατο 01/11, θα παρουσιαστεί η Χορευτική Ομάδα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υπό την Καλλιτεχνική επιμέλεια & Χοροδιδασκαλία της Μαρίας Μπαφαλούκου, ενώ την Κυριακή 02/11 στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου θα ανέβει το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Διευθύντριας του Ωδείου, Εύης Χλωρού.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Επικαιρότητα

Ηράκλειο είναι και εδώ, όχι Μαρούσι!

Αυτό είναι το σχόλιο του αναγνώστη της Έκφρασης που στέλνει τις φωτογρφίες που βλέπουμε από το τέρμα της οδού Ελ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο. Προφανώς αναφέρεται