ΛΑΣ Λυκόβρυσης – Πεύκης: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη ΝΔ;

Τα «προεκλογικά παζάρια» σχολιάζει η Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης – Πεύκης αναφέροντας αναλυτικά:

Δείξε μου τους φίλους σου ή αλλιώς τελικά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη ΝΔ?

Αυτό που φαίνεται ότι ξεχωρίζει σε αυτή την προεκλογική περίοδο που κλείνει αυτές τις μέρες είναι η κοινή μήτρα όλων των συνδυασμών, το μπλέξιμό τους, τα αλισβερίσια και τα παζάρια που γίνονται αλλά και η μάχη για την καρέκλα κάτω από την ομπρέλα της κυβερνητικής παράταξης.

Όλοι οι συνδυασμοί πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης εμπλέκονται ή τουλάχιστον ακουμπάνε στην ΝΔ και τους εκλεκτούς της ή μη που τόσος λόγος γίνεται όλο αυτόν τον καιρό. Μέχρι και στα χέρια πιάστηκαν για το ποιος συνδυασμός είναι πιο Νέα Δημοκρατία από τον άλλον!

Ο κ. Ιωάννου, πρώην αντιδήμαρχος του Μαυρίδη φιλοξένησε υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ την περασμένη προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

Η κ. Πατούλη, την οποία στηρίζει ο νυν Δήμαρχος κ. Μαυρίδης, επίσης φιλοξένησε υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ την περασμένη προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών. Κάποιους κοινούς με τον κ. Ιωάννου

Ο «μπλε» περιφερειάρχης κ. Πατούλης έκανε περιοδεία στο δήμο μας, πριν από λίγο καιρό, στην οποία ήταν παρόντες και ο κ. Ψυχάλης που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, και στελέχη του που ανήκουν στη ΝΔ τα οποία δημόσια στηρίζουν τον κ. Χαρδαλιά, ο οποίος παλιά ήταν στο ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, η μισή παράταξη του νυν δημάρχου κ. Μαυρίδη, βρίσκονται υποψήφιοι με το κ. Λέων, που στηρίζει η ΝΔ (ή μήπως όχι…), στέλεχος του Δημάρχου της Αθήνας κ. Μπακογιάννη με το γνωστό φιάσκο του μεγάλου περίπατου, τον οποίο χαιρέτισε στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο Δημήτρης Φωκιανός, πρώην Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, ο οποίος είχε τη στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν δήμαρχος, ενώ δύο μέρες μετά βρέθηκε και χαιρέτισε στην προεκλογική συγκέντρωση του κ. Καρδάση, την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης ο κ. Θεοδωρακόπουλος, πρώην Δήμαρχος Πεύκης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, είναι υποψήφιος με τον κ. Χαρδαλιά, που τον στηρίζει η ΝΔ.

Αυτά γίνονται προεκλογικά ενώ την ίδια στιγμή γίνονται τα παζάρια ποιος θα πάει με ποιόν, στο 2ο γύρων εκλογών.

Μόνη απάντηση στο βούρκο και τα παζάρια τους η ισχυροποίηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, τη μόνη δύναμη που θα βρεθεί σταθερά, και αδιαπραγμάτευτα δίπλα στα λαϊκά συμφέροντα.

Για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων!