ΛΑΣ: Κάνει “καθυστερήσεις” η δημοτική αρχή

ΓΙΑ ΤΗΝ (ΝΕΑ) ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 17ης ΜΑΙΟΥ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας  Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε  ζήτησε την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου της  17ης Μάϊου 2023.

Αντίθετα, εδώ και μήνες ζητάει  επίμονα να τεθούν για συζήτηση και απόφααση σοβαρά θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε γραπτώς να συζητηθούν τα θέματα αυτά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24ης Απριλίου, στην οποία προσήλθε αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ελλείψει απαρτίας

Τα έθεσε εκ νέου ενόψει της συνεδρίασης της 10ης Μάϊου, η οποία αναβλήθηκε με πρωτοβουλία της Διοίκησης

Η Λαϊκή Συσπείρωση πριν την αποστολή της τελευταίας πρόσκλησης επεσήμανε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ την Τετάρτη 17 Μάϊου, και πρότεινε εναλλακτικά μια μέρα πριν ή μετά, χωρίς να ζητήσει αναβολή.

Όταν με την αποστολή της πρόσκλησης έγινε φανερό ότι πάραυτα  το Δημοτικό Συμβούλιο συγκαλείται την Τετάρτη 17 Μαΐου,  μία ώρα πριν την συγκέντρωση του Κ.Κ.Ε στο Σύνταγμα, καυτηρίασε το γεγονός δηλώνοντας  ότι «Θα πάρουν απάντηση και στο Δημοτικό Συμβούλιο, και στη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα και στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ», δηλώνοντας την παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα επιτρέψει τα θέματα των εργαζομένων να παραπεμφθούν στις καλένδες.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στα γνωστά παιχνίδια καθυστερήσεων της Διοίκησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και να δωσει μαχητικά παρόν στους αγώνες διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους!