ΛΑ.ΣΥ. Μεγάρων – Ν.Περάμου: Εκλογική διακήρυξη και ψηφοδέλτιο

Από το γραφείο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Μεγάρων – Ν.Περάμου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές πλησιάζουν μέσα σε ένα κλίμα οργής, αγανάκτησης αλλά και απογοήτευσης για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μέσα στα σπίτια μας! Η ακρίβεια στα τρόφιμα και στην ενέργεια εξανεμίζει τους μισθούς και τις συντάξεις μας μέσα σε λίγες μέρες! Δεν μπορούμε κυριολεκτικά να ζήσουμε! Πώς απαντά η κυβέρνηση; Με διάφορα «pass» κοροϊδία ενώ μας αφήνει στο έλεος της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων κάνοντας όλες μας τις ανάγκες εμπόρευμα! Πώς απαντά η Αυτοδιοίκηση και οι διάφοροι υποψήφιοι «επίδοξοι» δήμαρχοι; Ή κάνουν την «πάπια» ή «νίπτουν τας χείρας» ή απαντούν υποσχόμενοι «ανάπτυξη», «αξιοποίηση» της περιοχής, «θα φέρουν νερό», «θα διαχειριστούν τα σκουπίδια»-τρομάρα μας- κι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε! Συμφωνούν διαφωνώντας!

Η Παιδεία και η Υγεία έχουν πια διαλυθεί. Το Κέντρο Υγείας υπολειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού και βασικών υποδομών. Τα σχολεία καταρρέουν λόγω έλλειψης συντήρησης, ενώ μόνιμα ελλοχεύει ο κίνδυνος από κάποιο σεισμό να πέσουν τα ταβάνια στα κεφάλια των παιδιών μας! Κουβέντα για προσεισμικό έλεγχο, που δεν έχει γίνει…ποτέ! Η κυβέρνηση συνεχίζει προκλητικά στη λογική «κόστους-οφέλους» δίνοντας πακτωλό χρημάτων στους μεγαλοεπιχειρηματίες και για τον λαό… «όπου βγει»! Και τι κάνουν οι κύριοι που «προαλείφονται» για δήμαρχοι; Μιλούν για «ανικανότητα», για «αδιαφάνεια» κι άλλες αρλούμπες του στιλ –τόσα μας δίνουν τόσα κάνουμε-για να κρύψουν την σύμπλευσή τους μ’ αυτή την βάρβαρη κι επικίνδυνη πολιτική. Πλασάρονται ως «πιο ειδικοί» ή «πιο ηθικοί» ενώ όλοι γνωρίζουμε πως όποιος και να βγει θα έχουμε…μια απ’ τα ίδια!

Οι πυρκαγιές που μας έχουν κατακάψει λέει η κυβέρνηση πως οφείλονται στην «κλιματική κρίση» και στους… «μετανάστες»! Φταίει βέβαια κι ο άνεμος και η…ζέστη! Κουβέντα για τις ελλείψεις στην πυροσβεστική και στη Δασική Υπηρεσία, στην έλλειψη σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταστολή αφού γι’ αυτούς είναι.. περιττό κόστος! Και τι λένε για όλα αυτά οι «εκλεκτοί» που περιδιαβαίνουν τα σπίτια μας ζητώντας την ψήφο μας; Τίποτα! Κουνούν απλά το κεφάλι και ψελλίζουν πως ο Δήμαρχος δεν καθάρισε τα χόρτα ενώ πήρε χρήματα από το κράτος-που πράγματι δεν τα καθάρισε βέβαια. Και για τις πλημμύρες που θα ‘ρθουν; Θα βρούμε «ανάδοχους» μεγαλοεπιχειρηματίες να μας γλιτώσουν!-πάλι τρομάρα μας…-

Επιτέλους όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν! Φτάνει η κοροϊδία! Οι διάφοροι υποψήφιοι δεν προέκυψαν από «παρθενογένεση»! Είναι γνωστές χρόνια τώρα οι θέσεις τους για όλα αυτά που μας «τρώνε», έχουν στηρίξει με διάφορους τρόπους αυτήν την πολιτική είτε μέσα από τα κόμματα που στηρίζουν και που κυβέρνησαν είτε εμφανιζόμενοι ως «ανεξάρτητοι» και «αθώες περιστερές». ¨η είσαι με το κεφάλαιο ή είσαι με τον λαό και τις ανάγκες του! Ξεκάθαρα πράγματα!

Σ’ αυτές τις εκλογές ο δρόμος είναι ένας: ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΑΝΤΩΝΗ ΧΟΡΟΖΑΝΗ! Δυναμώνουμε τον αγώνα τώρα και με την ψήφο μας! Να βγουν περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Συμβούλιο για να δυναμώσει η φωνή μας μέσα κι έξω από αυτό! Σύνθημα μας, που πρέπει να γίνει πράξη: «ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ»! Προχωράμε δυνατά!

Το ψηφοδέλτιο της Παράταξης έχει ως εξής:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΓΑΡΩΝ

Αγγελόπουλος Παναγιώτης
Βασιλόπουλος Δημήτρης
Βλάμη Λήδα
Γκοσδής Ηρακλής
Ζέρβας Δημήτρης
Ιορδανίδης Παναγιώτης
Κουκούλης Βασίλης
Κουλουριώτης Γιώργος
Κουφής Γιάννης
Μενιδιάτη Μαρία
Μουράτης Παντελής
Οικονόμου Γιώργος-Ιάσονας
Οικονόμου Δώρα
Πάνου Χριστίνα
Παπαδόπουλος Ιορδάνης
Παπαδόπουλος Μιχάλης
Πλαταρά Επιστήμη
Πλαταρά Παναγιώτα
Σταυράκης Διονύσης
Στρατούρης Γιώργος
Τσουκαλά Σπυριδούλα
Φραγκιουδάκη Βασιλική
Χοροζιάν Κυριακή
Χρυσοβέργη Παναγιώτα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Αναστασιάδου Μυρτώ
Δημόπουλος Παύλος
Καλογερόπουλος Κώστας
Κονιτόπουλος Μιχάλης
Λαμπηδώνη Μαρία
Μαζαράκης Σπύρος
Παπαδοπούλου Νεφέλη
Ευθυμίου Κοραλία

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Γιάνναρης Γιώργος
Ιερωνυμάκης Άνθιμος
Κονιτόπουλος Ιάκωβος
Μακροπούλου Εύη
Σταθάκου Γεωργία


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΝΕΤΑΣ

Εγγλέζος Τάσος
Κάππος Γιώργος
Σπανοπούλου Βαρβάρα