Κτήμα Φιξ: Το «Ηράκλειο Πολιτών» θα είναι πάντα εκεί

Κτήμα Φιξ: Το «Ηράκλειο Πολιτών» θα είναι πάντα εκεί

Με ανακοίνωση της η παράταξη «Ηράκλειο Πολιτών», με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδημητρίου, σημειώνει πως θα συμβάλλει στη σωστή αξιοποίηση του κτήματος Φιξ προστατεύοντας τον από συμφέροντα που επιθυμούν την ιδιωτικοποίηση του, ενώ τονίζει πως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έδωσαν αγώνα για πάρει ο Δήμος τον χώρο δωρεάν. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Δώσαμε αγώνα για να πάρουμε το κτήμα Φιξ δωρεάν»

«Όλες οι διοικήσεις και το σύνολο σχεδόν των δημοτικών παρατάξεων, διαχρονικά αλλά και προσφατα (Ηράκλειο Μαζί-ΑΚΕΠ-Πνοή Ηράκλειο-Λαϊκή Συσπείρωση-Ηράκλειο Αλλιώς) και προσωπικότητες της πόλης όπως ο κ. Γιώργος Γρηγοριάδης, Γιώργος Μαστοράκος, δώσαμε αγώνα να αποδοθεί το Κτήμα Φιξ από το Ελληνικό Δημόσιο και το Υπουργείο Πολιτισμού, δωρεάν στους Ηρακλειώτες

Η σημερινή διοίκηση οχτώ χρόνια τώρα, δεν έκανε καμία συγκεκριμένη ενέργεια προς την κατεύθυνση αυτή…

Η εμμονή του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής τελικά οδήγησαν το Δήμο Ηρακλείου Αττικής, στο δανεισμό από την OPTIMA BANK με 6,700,000 εκ ευρώ, με εγγύηση τα δημοτικά μας τέλη. 

«Η σημερινή διοίκηση δεν έκανε τίποτα ώστε να πάρουμε το κτήμα Φιξ δωρεάν»

Το Κτήμα φιξ συνεπώς το πήραν οι Ηρακλειώτες και αυτοί θα το αποπληρώσουν με τα δημοτικά τους τέλη.

Θα συμμετέχουμε με θετικό τρόπο όπου κληθούμε με τις δυνάμεις μας, για την σωστή αξιοποίηση του Κτήματος Φιξ και θα το προστατεύσουμε από τα οποιαδήποτε περίεργα συμφέροντα επιθυμούν την ιδιωτικοποίησή του.

Όλοι ο Δήμαρχοι διαχρονικά συνετέλεσαν στο να διατηρηθεί το Κτήμα φιξ ως χώρος Πρασίνου και εμείς το αναγνωρίζουμε αυτό και θα συνεχίσουμε την παρακαταθήκη τους!»