Ξέρουν σε τι κατασκήνωση έστειλε τα παιδιά μας η κ. Θωμαΐδου;

||||||

||||||

..

..

..

 

Του αναγνώστη της Έκφρασης Αλέκου Μοριανόπουλου 

 

 

  Ας δούμε λοιπόν πως λειτουργεί η εκλεγμένη δίοικηση του Δήμου της Νέας Ιωνίας, δηλαδή της κας Δ. Θωμαίδου, που στηρίχθηκε από την Ν.Δ και κάποια “πολιτικώς” ναυαγισμένα “στελέχη” της αυτοδιοίκησης στην πόλη μας.
 
 
  Μέσα στον Μάη, κι ύστερα από τα επίμονα αιτήματα των γονιών αλλά και από την αντιπολίτευση, η Δήμαρχος, δήλωσε πως η Δημοτική Κατασκήνωση ύστερα από 2 χρόνια υποχρεωτικού κλεισίματος λόγω covid, θα λειτουργήσει κανονικά.
 
 
 
 
  Επειδή είναι γνωστό πως λειτουργεί η συγκεκριμένη διοίκηση με την Δήμαρχο επικεφαλής, φρόντισαν στελέχη της αντιπολίτευσης να ελέγξουν επί τόπου τους χώρους της κατασκήνωσης, δεδομένου ότι βρίσκεται σε απομακρυσμένο-ερημικό και δασώδη χώρο και διαπίστωσε -κι έκανε βεβαίως γνωστές δημόσια- εκτεταμένες καταστροφές.
 
Οι μέρες κυλούσαν όμορφα κι ωραία στο Δήμο για την κα Δήμαρχο και τους λοιπούς συνεργάτες.
 
  Συνεργεία συνέχιζαν να βάφουν πεζοδρόμια και σκαλάκια, με χαρούμενα χρώματα προσπαθώντας να δώσουν έναν τόνο χαράς, που ο κόσμος της Ιωνίας στερήθηκε από την πρώτη μέρα της εκλογής της αγαπημένης Δημάρχου της Δεξιάς.
 
  Ώσπου, στις 26 του Μάη ή κάπου εκεί, ανατρέξτε και στο site του Δήμου, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα, ανακοινώνετε επίσημα η πρόθεση για την λειτουργία της κατασκήνωσης, μιλώντας για εργασίες επισκευών που οργιάζουν, ενώ ταυτόχρονα τα φωτογραφικά ντοκουμέντα ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ κι αυτά με την σειρά τους και γίνονται αδιάψευστοι μάρτυρες ότι όλα έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
 
 
 
 
  Ξεκινάνε και οι εγγραφές των παιδιών, με μια απίστευτη ταλαιπωρία αφού δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για την χρήση της πληροφορικής αν και υπάρχει αντιδήμαρχος της παράταξης της με αρμοδιότητες προγραμματισμού, οργάνωσης & πληροφορικής. Οι ουρές έξω από το Δημαρχείο κάνουν την εμφάνιση τους.
 
 
  Μαζί με τις ουρές κι ενώ η αναλγησία περισσεύει, ειδοποιούνται οι δημότες, πως θα πρέπει οπωσδήποτε μέχρι την επιβίβαση των κατασκηνωτών στα λεωφορεία που θα τα μεταφέρουν στο Αλεποχώρι, να κρατάνε στο χέρι τους και τα 50 ευρώ που είναι το κόστος συμμετοχής!
 
 
  Μια ημέρα μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας της κατασκήνωσης, κυκλοφορούν τα “σαΐνια” του Δήμου ανακοίνωση ότι καταβάλλονται προσπάθειες και θα είναι έτοιμη η Κατασκήνωση να δεχτεί τα παιδιά. Κι όλα αυτά της 20/6 που υποτίθεται ανοίγει τις πύλες της!
 
 
  Μεσολαβεί το γλέντι που οργανώνει ο Μητροπολίτης Γαβριήλ για την Μικρασιατική Καταστροφή -ναι καλά καταλάβατε, ΓΛΕΝΤΙ- για το οποίο με πολύ τέχνη αφήνουν τα σαΐνια του Δήμου να εννοηθεί ότι ο Δήμος είναι συν-διοργανωτής!
 
Φωτογραφίζονται, χορεύουν, γλεντάνε στην κυριολεξία και την ίδια ώρα συντάσσουν επαναληπτική προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού που θα στελεχώσει την Κατασκήνωση!
 
Τι προσωπικό;
 
2 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ
 
1 ΜΑΓΕΙΡΑ
 
1 ΒΟΗΘΟ ΜΑΓΕΙΡΑ
 
1 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ
 
4 ΛΑΝΤΖΕΡΙΣΣΕΣ
 
2 ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
 
και η ΑΝΟΗΣΙΑ τους δεν τελειώνει εκεί, αλλά ζητά οι αιτήσεις να κατατεθούν ως την 30/6/2022 δηλαδή 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
 
 
  Χαρούμενοι για την μεγάλη τους επιτυχία, γλεντούν, χορεύουν μέχρι χτες (από την Παρασκευή που εκδώσανε τον επαναληπτικό διαγωνισμό) στο πανηγύρι που έστησε ο Μητροπολίτης!
 
  Η Δήμαρχος κα Δέσποινα Θωμαϊδου προφανώς γνώριζε, ο Αριστείδης Χατζησαββίδης που ζητούσε και τα 50ευρα προφανώς γνώριζε, το ίδιο κι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι (και με την 2η του ιδιότητα) εκπρόσωπος στην πιο μεγάλη συνδικαλιστική οργάνωση της Αθήνας.
 
 
  Οι υπόλοιποι, Πατούλης, ο πολύς τομεάρχης πολιτισμού Χ. Ρώμας, κι οι υπόλοι ποι που τρέχουν να φωτογραφηθούν , ξέρουν σε τι κατασκήνωση έστειλε τα παιδιά μας η Δήμαρχος Δ. Θωμαΐδου;
 
Ορίστε, απαντήστε!