Ξεκινούν οι προβολές στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων - EKFRASI.net

Ξεκινούν οι προβολές στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων

|||

..
..
..

“Ξεκινούν και πάλι οι δωρεάν κινηματογραφικές προβολές, στο Open Air Free Cinema, στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως), που θα διαρκέσουν έως τις 18 Σεπτεμβρίου” αναφέρει ο Δήμος Πεντέλης. 

Σήμερα στις 21.00, θα προβληθεί η πολυβραβευμένη κινηματογραφική ταινία του Χιου Χάντσον «Οι Δρόμοι της Φωτιάς», βρετανική παραγωγή του 1981, για τη μουσική της οποίας βραβεύθηκε με Όσκαρ ο Βαγγέλης Παπαθανασίου.

Είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία δύο Bρετανών ερασιτεχνών δρομέων, που έχουν βάλει στόχο να κερδίσουν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1924.
Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Κρος, Ίαν Τσάρλσον, Νάιτζελ Χέιβερς, Τζον Κάμπελ. 

 

Επικαιρότητα

Επί Κολωνώ: Καλλιτεχνικός Προγραμματισμός 2025-2026

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά, το θέατρο Επί Κολωνώ επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικό παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα δυνατών καλλιτεχνικών υπογραφών! Την αυλαία της περιόδου 2025-2026 θα ανοίξει

ΚΚΕ: Όχι στην αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

«Σήμερα, ακριβώς 12 χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στους κομμουνιστές και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, και μόλις έξι μέρες πριν την