Ξεκινούν οι “Ιωνικές Ημέρες Τέχνης και Πολιτισμού” στο Δήμο Νέας Ιωνίας

|||

|||

      Έναρξη των εκδηλώσεων στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 – Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2022.Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου

 

       Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Ιωνίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

      Το μεγαλύτερο πολιτιστικό ραντεβού του φθινοπώρου, οι εκδηλώσεις «Ιωνικές Μέρες Τέχνης και Πολιτισμού 2022» έρχονται και φέτος στη Νέα Ιωνία, με ένα στοχευμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε συνδιοργάνωση του Δήμου Νέας Ιωνίας με τον ΟΠΑΝ, το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. και σε συνεργασία με τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της πόλης.

 

     Ο θεσμός «Ιωνικές Μέρες Τέχνης και Πολιτισμού 2022» επιστρέφει με έναν μήνα γεμάτο σπουδαίες νύχτες πολιτισμού και καθημερινή εναλλαγή προγράμματος που περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, ιστορικές ημερίδες, καθώς παιδικές εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες.

 

      Σε μήνυμά της, για την έναρξη του θεσμού, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου σημειώνει: «Οι «Ιωνικές Μέρες Τέχνης και Πολιτισμού 2022» θεσμός ποιοτικής έκφρασης και ανάδειξης της καλλιτεχνικής δημιουργίας, αποκτούν νέο περιεχόμενο και προσανατολισμό! Αφιερώνονται φέτος στον Μικρασιατικό Ελληνισμό και τις παρακαταθήκες του καθώς ολοκληρώνονται 100 χρόνια από Μικρασιατική Καταστροφή.

 

Σας καλούμε να τιμήσουμε την ιστορία και τη μνήμη των προγόνων μας, να απολαύσουμε όλες τις δράσεις ανταμώνοντας ξανά στις γειτονιές μας των παιδικών μας χρόνων που τόσο έχουμε αγαπήσει. Ελάτε να μοιραστούμε το κοινό όραμα για την πόλη μας, να συνταξιδεύσουμε στη δική μας «Ιθάκη», να αναδείξουμε μαζί το φως της που αντανακλά κάθε ημέρα, δίνοντας ζωή, αγάπη, δύναμη και προοπτική στην πόλη της καρδιάς μας».

 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων (σε μορφή pdf) ΕΔΩ