Αναβολή συνεδρίασης…λόγω ασθένειας του Δημάρχου!

Έλλειψη εμπιστοσύνης του δημάρχου στους συνεργάτες του καταλογίζει ο επικεφαλής της “Δύναμης Ανάπτυξης”, Ανδρέας Βασιλόπουλος, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός της αναβολής της συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Πικερμίου, παρόλο που δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του. Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Δύναμη Ανάπτυξης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η σημερινή (σημ: πρόκειται γι αυτήν που είχε προγραμματιστεί για χθες 13/1/2023) ξαφνική και αναίτια αναβολή της συνεδρίασης του κοινοτικού συμβουλίου Πικερμίου, λόγω ασθενείας του δημάρχου, καταδεικνύει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο την έλλειψη εμπιστοσύνης του δημάρχου στους συνεργάτες του, καθώς η παρουσία του στη συνεδρίαση δεν είναι υποχρεωτική και τον δήμαρχο – εφόσον επιθυμούσε – θα μπορούσε να τον αναπληρώσει αρμόδιος αντιδήμαρχος.
 

Ο Δήμαρχος με το έτσι θέλω, επιβάλλει την αναβολή της συνεδρίασης καταρρακώνοντας την αξιοπρέπεια του κοινοτικού συμβουλίου, το οποίο υποβιβάζει θεωρώντας το, υποχείριό του.
 

Στη δική μας διοίκηση το κοινοτικό συμβούλιο δεν θα έχει διακοσμητικό ρόλο, αλλά θα αποτελεί την αφετηρία σπουδαίων δράσεων και έργου στις τοπικές κοινότητες.