Κοινωνίας Βήμα: Κάλεσμα συμμετοχής στην αντιφασιστική συγκέντρωση - EKFRASI.net

Κοινωνίας Βήμα: Κάλεσμα συμμετοχής στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Κοινωνίας Βήμα” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Στον γειτονικό δήμο του Ν. Ηρακλείου, επιχειρείται η προκλητική αναβίωση του φασισμού με την πρόσκληση πανευρωπαϊκών ναζιστικών οργανώσεων.

Με την δολοφονία του Μιχάλη από Κροατικά ναζιστικά τάγματα εφόδου, νωπή στην μνήμη μας, αποτρέπουμε κάθε απόπειρα εγχώριων και ευρωπαίων φασιστών να εμφανιστούν στην περιοχή, συμμετέχοντας μαζικά ως παράταξη στην αντιφασιστική συγκέντρωση, την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στον σταθμό του ΗΣΑΠ του Ν. Ηρακλείου στις 18.00, όπως επιβάλλει το δημοκρατικό μας καθήκον και η ιστορία της πατρίδας μας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας και τους θεσμικούς φορείς του δήμου μας να μας ακολουθήσουν, δείχνοντας ότι ο δημοκρατικός λαός της πόλης μας θα στέκεται πάντα απέναντι σε κάθε προσπάθεια των φασιστών να βγουν στο προσκήνιο, αλλά και απέναντι σε όσους υπονομεύουν και ποινικοποιούν την αντίσταση στον φασισμό μέσα από το ακροδεξιό αφήγημα της θεωρίας των δύο άκρων.

Επικαιρότητα

Ούτε τα προσχήματα: Απόφοιτος και δωρήτρια του “Ανατόλια” ήταν μέλος της Επιτροπής αδειοδότησης του ως ιδιωτικό Πανεπιστήμιο!

Στην κυβέρνηση, όπως φαίνεται, μπροστά στην πρεμούρα που έχουν να φέρουν τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια από το παράθυρο δεν είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα.