Όπως μας πληροφορεί το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου, τοποθετήθηκαν Κλιματιστικά στα σχολεία – Εξεταστικά Κέντρα του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, με απόφαση της Δημοτικής Αρχής, με σκοπό να αντιμετωπιστούν οι κλιματικές συνθήκες που θα επικρατούν κατά τις ημέρες των Πανελληνίων και να παρασχεθούν στους εξεταζόμενους μαθητές οι κατάλληλες συνθήκες και ασπρόσκοπτοι να δώσουν τις εξετάσεις τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Δάφνης – Υμηττού έχει ως εξής:

Για πρώτη φορά, όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Λυκείων της Δάφνης και του Υμηττού θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε κλιματιζόμενες αίθουσες.
Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού προχώρησε στην εγκατάσταση νέων σύγχρονων κλιματιστικών μονάδων, διασφαλίζοντας έτσι συνθήκες άνεσης και δροσιάς για όλους τους υποψηφίους.
Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις!