Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την πρωτεύουσα, η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά αύριο, Παρασκευή (05/12).
Η απόφαση της Περιφέρειας, μετά από διαβούλευσης με την Πολιτική Προστασία και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τίθεται σε ισχύ και αφορά όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Επιπλέον, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου τα νυχτερινά σχολεία στο Λεκανοπέδιο.
Η απόφαση αυτή ελήφθη πρωτίστως για την ασφάλεια της σχολικής κοινότητας – τόσο των μαθητών όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού – αποτρέποντας τους κινδύνους που θα μπορούσαν να προκύψουν από τις μετακινήσεις προς και από τα σχολεία. Επιπλέον, συνεκτιμήθηκε ότι πολλοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ενδέχεται να χρειαστεί να διασχίσουν περιοχές της Αττικής όπου τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας παραμένουν έντονα.




