Κλείνουν πεζοδρόμια…η δουλειά να γίνεται!

..

Στο Δήμο του αδιανόητου, στο Δήμο της Νέας Ιωνίας όλα μπορούν να συμβούν.

Το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Νέας Ιωνίας περιφέρεται ιδιώτης εργολάβος ο οποίος εγκαθιστά κατά βούληση και με την ανοχή ή τις υποδείξεις της δημοτικής αρχής, τα γνωστά σκανδαλώδη σπιτάκια ανακύκλωσης. 

΄΄

Σήμερα στην Καλογρέζα, κάτω από το Πέτρινο υπερέβησαν κάθε όριο. Τα σπιτάκια ανακύκλωσης τοποθετήθηκαν πάνω στο πεζοδρόμιο, κλείνοντας το μισό και εφαπτόμενα στην όδευση τυφλών!

..

Φυσικά από το διαλυμένο Δήμο ουδείς αντέδρασε, αφού κανένας δεν ασχολείται. Να τοποθετηθούν όπως – όπως οι οικίσκοι, να καμώνονται ότι κάνουν ανακύκλωση και για τα υπόλοιπα “πέρα βρέχει”.

..

Δεν έχει σημασία πόσα προβλήματα δημιουργούν, δεν έχει σημασία ότι με αυτές τις συμπεριφορές ευτελίζουν τις προσπάθειες για ανακύκλωση στα μάτια της κοινωνίας, αρκεί να υποκριθούν τους “οικολογικά ευαίσθητους” παραμονές των εκλογών

 .. 12.000 ευρώ το τετραγωνικό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ευαισθησία Περιφέρειας και κάποιων Δήμων κόστισε δεκάδες εκατομμύρια στον ελληνικό λαό, με χαρακτηριστικό ότι η αξία κάθε τετραγωνικού μέτρου των περιβόητων οικίσκων είναι 12.000 ευρώ! Ούτε Βίλα στην Εκάλη δεν κοστίζει τόσο!

Προ των πυλών η Ευρωπαϊκή υπηρεσία καταπολέμησης της Απάτης (OLAF)

Η σκανδαλώδης αυτή τιμή οδήγησε την Ευρωπαϊκή Ένωση να “βάλει στον πάγο” ευρωπαϊκούς πόρους για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, να ζητήσει εξηγήσεις από την ελληνική πλευρά και να επικρέμεται η πιθανότητα της ανάμειξης της OLAF, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης!