ΚΚΕ: Εγκαινίασε το φαρμακείο που ο ίδιος έκλεισε!

Ανακοίνωση για το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και τα εγκαίνια (!) που έκανε ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης.

..

Ο ανεκδιήγητος υπουργός Υγείας της ΝΔ Α. Γεωργιάδης, τελικά το είπε και το έκανε, δηλαδή έφτασε στον πάτο της αυτογελοιοποίησης. Ήρθε σήμερα, πρωί – πρωί και ανειδοποίητα σαν τον κλέφτη στον «τόπο του εγκλήματος», στον Κέντρο Υγείας Νέας Ιωνίας, από εκεί δηλαδή που πριν 6 μήνες η δική του κυβέρνηση, μέσα σε μια νύχτα, πήρε το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ και το μετέφερε στην Αγία Παρασκευή.

Αντί λοιπόν, να απολογηθεί απέναντι στον λαό της Νέας Ιωνίας και των γύρω δήμων για την ταλαιπωρία που επέβαλε σε βαριά ασθενείς συνανθρώπους μας, θέλησε – όχι τυχαία, παραμονή ευρωεκλογών – να εμφανιστεί μπροστά στο φαρμακείο που ο ίδιος και η πολιτική του έδιωξε από το Κέντρο Υγείας.

Κέντρο Υγείας, που θυμίζουμε, είναι υποστελεχωμένο και σε μόνιμη ανασφάλεια εδώ και χρόνια, ακόμη και για το που θα στεγάζεται.

Ενημερώνουμε τον Γεωργιάδη πως ο λαός της Νέας Ιωνίας έχει και μνήμη και κρίση. Στις 9 Ιούνη θα στείλει αγωνιστικό και περήφανο μήνυμα αντίστασης στην πολιτική που υποβαθμίζει την Υγεία, δυναμώνοντας ακόμα πιο πολύ το ΚΚΕ, το μόνο Κόμμα που έχει ασταμάτητα αναδείξει τα τεράστια προβλήματα του Κέντρου Υγείας και έχει αγωνιστεί για την επίλυσή τους.

Το ΚΚΕ καλεί τα σωματεία και τους φορείς της πόλης, να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, γιατί μόνο οι κινητοποιήσεις που έγιναν ήταν η αιτία για να μαζευτεί ο υπουργός και να γυρίσει πίσω το φαρμακείο. Αυτό φοβούνται, αυτό υπολογίζουν, άρα να μεγαλώσουμε τον φόβο τους, διεκδικώντας ένα σύγχρονο Κέντρο Υγείας, πλήρως στελεχωμένο και αναβαθμισμένο.

ΥΓ. Το απαραίτητο ντεκόρ στον υπουργό, δηλαδή ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας, απλά προστίθεται στον κατάλογο όσων δίνουν άλλοθι και ξεπλένουν την αντιλαϊκή πολιτική.

Ή, όπως λέει ο λαός μας, δείξε μου τους φίλους σου………

Τομεακή Επιτροπή Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ – Τετάρτη 5 Ιούνη