Κινηματογραφικές Βραδιές Δήμου Βύρωνα 

.

Σε συνέχεια των κινηματογραφικών βραδιών του δήμου Βύρωνα έρχεται την Παρασκευή 17 Μαρτίου η προβολή της ταινίας ‘Τα παιδιά των ανθρώπων’. Αναλυτικα:

.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ «Οδύσσειες – Αποδημίες – Μετοικεσίες» Τα παιδιά των ανθρώπων

.

Συνεχίζονται οι Κινηματογραφικές Βραδιές του Δήμου Βύρωνα με τον νέο κύκλο προβολών: «Οδύσσειες – Αποδημίες – Μετοικεσίες», την Παρασκευή 17/3/2023, με την προβολή της ταινίας Τα παιδιά των ανθρώπων. Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν Σενάριο: Αλφόνσο Κουαρόν, Τίμοθι Σέξτον, Ντέιβιντ Αράτα από το ομότιτλο βιβλίο της Φ. Ντ. Τζέιμς Φωτογραφία: Εμάνουελ Λουμπέζκι Μουσική: Τζον Τάβενερ Παίζουν: Κλάιβ Όουεν, Τζούλιαν Μουρ, Μάικλ Κέιν Αγγλοαμερικανική ταινία του 2006, 110΄

.

Σ’ ένα ολοκληρωτικό, δυστοπικό εγγύς μέλλον που έχει προσβληθεί από ένα ιό στειρότητας, μια «ανεπιθύμητη» μετανάστρια κυοφορεί την ελπίδα. Αλφόνσο Κουαρόν, ενδεικτική φιλμογραφία: Gravity, Roma. Μετά την προβολή ακολουθεί συζήτηση με τον κριτικό κινηματογράφου Γιάννη Ζουμπουλάκη.

.

Παρασκευή 17/3/2023, 8 μ.μ.
Δημοτικός Κινηματογράφος «Νέα Ελβετία»
Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας
Είσοδος Ελεύθερη

.

Κοινωνική Προσφορά: Με αφορμή την προβολή της ταινίας συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου).