Ο Δήμαρχος Βύρωνα για τους πεσόντες πυροσβέστες στον Υμηττό

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 13:12 | Βύρωνος
Ο Δήμαρχος Βύρωνα για τους πεσόντες πυροσβέστες στον Υμηττό Ο Δήμαρχος Βύρωνα για τους πεσόντες πυροσβέστες στον Υμηττό Ο Δήμαρχος Βύρωνα για τους πεσόντες πυροσβέστες στον Υμηττό Ο Δήμαρχος Βύρωνα για τους πεσόντες πυροσβέστες στον Υμηττό Ο Δήμαρχος Βύρωνα για τους πεσόντες πυροσβέστες στον Υμηττό
|||||||

         Ο Δήμαρχος Βύρωνα,Γρηγόρης Κατωπόδης,προέβη στην παρακάτω δήλωση με αφορμή την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες πυροσβέστες της πυρκαγιάς του Υμηττού του 1998:

 

       Ήταν Τετάρτη, 22 Ιουλίου του 1998. Για τον Βύρωνα, μια μαύρη Τετάρτη, όταν η μεγάλη πυρκαγιά στον Υμηττό στέρησε τη ζωή σε τέσσερις από τους αγωνιστές που πάλεψαν με την πύρινη λαίλαπα: τους πυροσβέστες Δημήτρη Μαλούκο, Θέμη Μαυροειδή και Αλέξανδρο Διαβολή και τον νεαρό εθελοντή δασοπυροσβέστη Δημήτρη Καραμολέγκο από την Καισαριανή.

 

       Κάθε χρόνο, και η φετινή χρονιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση, τελέσαμε την επιμνημόσυνη δέηση για τη μνήμη των συμπολιτών, συναδέλφων που χάθηκαν, με σεβασμό και περισυλλογή. 

 

     Διαβάστε κι αυτό: Αδιανόητη αναγλησία: Η Τροχαία έκοβε πρόστιμα σε ογκολογικούς ασθενείς έξω από φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ!

 

      Όλες οι δυνάμεις μας κατατείνουν σε μία και μόνη κατεύθυνση: να μη συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο κακό. Γι’αυτό και εργαζόμαστε πυρετωδώς, ενισχύοντας την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση των ολοένα και πιο συχνά εμφανιζόμενων καταστροφικών φαινομένων, ώστε να σωθεί το βουνό μας και να μην κινδυνεύσει κανείς.

 

       Το μνημόσυνο για τους τέσσερις πεσόντες πυροσβέστες τελέστηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου από τον ΣΠΑΥ, την Περιφέρεια Αττικής, το Πυροσβεστικό Σώμα, τα σώματα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, συμπεριλαμβανόμενων των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, εκπροσώπους του Κοινοβουλίου και του Δήμου Βύρωνα.

 

       Διαβάστε κι αυτό: Δήμος Βύρωνα: Απομακρύνθηκαν παράνομα τραπεζοκαθίσματα από την Πλατεία Αγίου Λαζάρου

Published in Βύρωνος

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο