Displaying items by tag: δημος νεας φιλαδελφειας νεας χαλκηδονας

      Το ΚΑΠΗ Νέας Χαλκηδόνας - Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου

 

    Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

    Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας μετά την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού τις προσεχείς ημέρες, με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή της Αττικής.

 

   Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος μας λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα και ανοίγει την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 το χώρο του ΚΑΠΗ της Νέας Χαλκηδόνας (Ελ. Βενιζέλου 46), προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη (άστεγοι, πολίτες με επισφαλή κατοικία).

 

   Ο χώρος θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί της Παρασκευής 21/01 έως τις 8 το πρωί της Τρίτης 25/01, οπότε και θα επανεκτιμηθούν οι καιρικές συνθήκες.

 

 

  • Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας:

Μ. Κουτσάκης (τηλ. επικοινωνίας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης: 6907712068)

 

*Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προληπτικά μέτρα έναντι του κορωνοϊού που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

      Από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

      Στις πρόσφατες δημαιρεσίες η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας αποκλείστηκε από την οικονομική επιτροπή και την επιτροπή ποιότητας ζωής, ελέω Θεοδωρικάκου, και την έδρα της κατέλαβε "ανεξάρτητος" σύμβουλος που εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα  "αστικής δημοκρατίας"!

 

     Η Δημοτική Αρχή ΚΙΝΑΛ-ΝΔ του κ Βούρου δεν πρόλαβε να σκουπίσει τα κροκοδείλια δάκρυά της για τον άδικο νόμο που της επέβαλαν και αρνήθηκε την παρακολούθηση της συνεδρίασης της χθεσινής οικονομικής επιτροπής, εξ αποστάσεως, στο δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Ζαχαριάδη, ο οποίος είχε καταθέσει εγγράφως δύο φορές σχετικό αίτημα.

 

    Να ξέρουν ότι οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση  δημοτικοί σύμβουλοι του  Κ.Κ.Ε θα συνεχίσουν να παλεύουν, είτε μέσα στις επιτροπές είτε αποκλεισμένοι από τις επιτροπές, για τα λαϊκά συμφέροντα και ανάγκες.

       Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, από τις 9:00 έως τις 14:00 στο χώρο του Α’ ΚΑΠΗ της Νέας Φιλαδέλφειας (Λ. Δεκελείας 154) η πρώτη και Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 από τις 9:00 έως τις 15:00, στο χώρο του π. στρατιωτικού εργοστασίου, στο πάρκο Γ. Αποστολάκης (Βάρναλη και Περικλέους) στη Νέα Χαλκηδόνα - Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου

 

       Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

     Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως έπειτα από σχετικές ενέργειες της Δημοτικής Αρχής έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα, δύο (2) δράσεις δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests - covid 19), στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

   Η 1η δράση θα γίνει σε συνεργασία με εξειδικευμένα κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, από τις 09:00 έως τις 14:00 στο χώρο του Α’ ΚΑΠΗ της Νέας Φιλαδέλφειας (Λ. Δεκελείας 154).

 

     Η 2η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 από τις 09:00 έως τις 15:00, στο χώρο του π. στρατιωτικού εργοστασίου, στο πάρκο Γ. Αποστολάκης (Βάρναλη & Περικλέους) στη Νέα Χαλκηδόνα.

 

  • Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το δωρεάν τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

 

     Η προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του ιού είναι διαρκής, με στοχευμένες δράσεις και προληπτικά μέτρα για την καλύτερη δυνατή προστασία του συνόλου των συμπολιτών μας αλλά και των εργαζομένων του Δήμου μας.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Προβλήματα δημιουργεί η μεταφορά του καταφυγίου αδέδποτων ζώων από το άλσος (βίντεο)
Προβλήματα δημιουργεί η μεταφορά του καταφυγίου αδέδποτων ζώων από το άλσος (βίντεο)
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Προκλήσεις και προοπτικές της δημόσιας διοίκησης μετά την εποχή του COVID-19
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Προκλήσεις και προοπτικές της δημόσιας διοίκησης μετά την εποχή του COVID-19
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο