Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 13:55 | Φιλαδελφείας - Χαλκηδόνας
Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας
|||

       Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 στις 7.00 μ.μ. στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) - Ανακοίνωση του γραφείου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

 

       Από το γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως αντικαταστάθηκε από αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 («Κλεισθένης Ι»), την 28η Ιουνίου 2022, ημέρα  Τρίτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) σε τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Καθορισμός συντελεστών τελών του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. έτους 2022, βάσει της αριθ. 147/2022 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

2. Άρση απαλλοτρίωσης και επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στον Κ.Χ. 1 και σε τμήμα του Κ.Χ. 2 της περιοχής Μπριτάνια στη Δημοτική Ενότητα Νέας Φιλαδέλφειας Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, που έχει επιβληθεί στη φερόμενη ιδιοκτησία Μητσόπουλου κ.λπ. σε συμμόρφωση της Διοίκησης με την υπ’ αρ. 19549/2017 απόφαση Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών  και την υπ’ αρ. 1025/2020 απόφαση Σ.τ.Ε., βάσει της αριθ. 52/2022 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ. (επανεισαγωγή).

3. Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2022, βάσει της αριθ. 142/2022 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής (επανεισαγωγή).

4. Διενέργεια κλήρωσης κενωθέντων περιπτέρων του Δήμου: διαχωρισμός του 30% (Παραχώρηση θέσεων σε ΑΜΕΑ/Πολυτέκνους/Πολεμιστές Κύπρου, χωρίς δημοπρασία) και του 70% (Παραχώρηση θέσεων με δημοπρασία), Ορισμός τόπου και αρμόδιας Επιτροπής διενέργειας κλήρωσης για την παραχώρηση της κατηγορίας του 30% των κενωθέντων περιπτέρων (επανεισαγωγή).

5. Μετονομασία στάσης Τροχονόμος σε Πάρκο Μικρασιατών/Π.Π.Ι.Ε.Δ., βάσει της αριθ. 13/2022 απόφασης-διατύπωσης γνώμης του Συμβουλίου Δημ. Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας (επανεισαγωγή).

6. Έγκριση κατ΄εξαίρεση φιλοξενίας των βρεφών και νηπίων των εργαζομένων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου ως υπεράριθμων (επανεισαγωγή).

7. Επικύρωση πινάκων ωφελουμένων  της πράξης  «ΔΟΜΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5003609  Οικ. Έτους 2022 (Β΄ΦΑΣΗ) (επανεισαγωγή).

8. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου (επανεισαγωγή).

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο