Κέφι και χορός στο παιδικό αποκριάτικο πάρτι του Ιωνικού Συνδέσμου

Από το Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με ένα όμορφο αποκριάτικο παιδικό πάρτι, έκλεισε το διήμερο εορτασμού της Αποκριάς στον Ιωνικό Σύνδεσμο. Η αίθουσα εκδηλώσεων “Στράτος Μελεμενής” του Ιωνικού Συνδέσμου, αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει όλον αυτό τον κόσμο που ήρθε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, να γιορτάσει μαζί μας την Αποκριά!!

Την έναρξη του πάρτι έκανε η Αντιπρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου, Δέσποινα Γεωργαντζή, η οποία με πολύ κέφι επιμελήθηκε τις εκδηλώσεις του διημέρου. Παιδιά και γονείς μασκαρεμένοι και ευδιάθετοι, παίξαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε και γίναμε όλοι μια μεγάλη γιορτινή παρέα, που θύμιζε παλιές εποχές.

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, παίζοντας παιχνίδια με την ανιματέρ, σοκολατοπόλεμο, πινιάτα, face painting, μπαλονοκατασκευές και χορεύοντας σε αποκριάτικους ρυθμούς και φυσικά το αγαπημένο σε όλους μας limbo, ενώ παράλληλα προσφέρθηκαν, λιχουδιές και χυμοί σε όλους.

Η δασκάλα χορού του Ιωνικού Συνδέσμου, κ. Εύα Καραδήμα, παρουσίασε ένα ωραίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, μαζί με τα παιδιά του παιδικού τμήματος.

Το πάρτι τελείωσε με χαμόγελα χαράς και έντονο κέφι από μικρούς και μεγάλους που χόρευαν όλοι μαζί. Τα παιδιά φεύγοντας μας είπαν ότι θα τους μείνει αξέχαστο, μας ευχήθηκαν «Καλές Απόκριες» και του χρόνου!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!