Κέφι και χορός στη συνεστίαση του Συλλόγου Κρητών Λυκόβρυσης – Πεύκης “ΤΑΛΩΣ”

Από τον Σύλλογο Κρητών Λυκόβρυσης – Πεύκης “ΤΑΛΩΣ” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, έπειτα από δύο χρόνια που η πανδημία μας κράτησε μακριά από γλέντια και εκδηλώσεις! Στη φιλόξενη αίθουσα «ΓΟΡΓΟΝΑ» μας διασκέδασε το συγκρότημα του Αντώνη Γαμπιεράκη ενώ απολαύσαμε παραδοσιακά Κρητικά εδέσματα!

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιδικό χορευτικό τμήμα να αποδίδει κρητικούς χορούς εισπράττοντας ζεστό χειροκρότημα.

Ακολούθησε το ανανεωμένο τμήμα ενηλίκων που εντυπωσίασε με τις φιγούρες του!

Τα μέλη του Δ.Σ και των μουσικών/ χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου άνοιξαν το χορό και μαζί με τους παρευρισκόμενους γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα χορεύοντας σε παραδοσιακούς ρυθμούς από την Κρήτη έως την Ήπειρο και από τον Πόντο ως τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας.

Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2023, το οποίο έχει θέμα την Ένωση της Κρήτης με την μητέρα Ελλάδα. Με αφορμή την συμπλήρωση των 110 ετών εντός του νέου έτους, ειδική μνεία στο ιστορικό αυτό γεγονός πραγματοποίησε ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου μας και Διδάκτωρ Λαογραφίας Γιώργος  Φραγκάκης. Το ημερολόγιο ήταν ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη του σχολείου «Ελληνοαγγλική Αγωγή» κ. Χρήστου  Κακαδιάρη,  τον  οποίο  και  ευχαριστούμε  θερμά  για  την  διαχρονική στήριξη στο Σύλλογό μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που συνετέλεσαν σε αυτή την όμορφη γιορτή. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Τάσος Μαυρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Γιαννακόπουλος, ο Αρεοπαγίτης ε.τ. Δ. Κυριτσάκης, o επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Στ. Πετρουλάκης, οι πρώην Πρόεδροι κ.κ. Γ. Παττακός και Μαρ. Μαμαλάκη, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Χανίων Αντιπλοίαρχος κ. Μ. Πετράκης, εκπροσωπώντας την Παγκρήτιο Ένωση και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ιλίου κ. Γ. Φραγκάκης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Κρητών Ηρακλείου Αττικής, εκπρόσωποι από το Σύλλογο Κρητών Ιλίου και τον Όμιλο «Δικταίοι Καστρινοί», η Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Κα Κ. Νικολαροπούλου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μ. Μουρατίδη, Αν. Ασπραδάκη και Γ. Καρύμπας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μ. Ψυχάλης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της παράταξη «Δήμος Μπροστά+», κ. Π. Ιωάννου, επικεφαλής παράταξης «Νέα Δημιουργία», κ.κ. Κ. Νικολιδάκης, Γ. Μαρμαγγιόλης και Ν. Σοκορέλη, η δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου Κα Μ. Σταυράκη-Πατούλη, ο κ. Χρ. Φωτίδης, Σύμβουλος Δημάρχου Ηλιουπόλεως, η Κα Μιλ. Αποστολάκη, πρώην Υπουργός και υποψήφια βουλευτής, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών Συλλόγων.

Παρακάτω παρατίθενται τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποίησε ο Σύλλογος κατά την εκδήλωση:

ΛαχνόςΔώροΧορηγόςΔιεύθυνση / Τηλέφωνο
48ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΑΒ2 ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗANEK LINES & BLUE STAR FERRIESΑκτή Κονδύλη 24, Πειραιάς τηλ.: 210 4197510-12
231ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 1 ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΑΒ2 ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗMINOAN LINES25ης Αυγούστου 17, Ηράκλειο 2810399899
95ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝΤΑΒΕΡΝΑ «ΤΑ ΠΕΥΚΑ»Χαϊμαντά 34, Μαρούσι 210 8022371, 210 6121116
208ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝΤΑΒΕΡΝΑ «ΤΑ ΠΕΥΚΑ»Χαϊμαντά 34, Μαρούσι 210 8022371, 210 6121116