Κατεδάφιση και απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών σε εγκαταλελειμμένο ακίνητο, στην Άνω Πεύκη - EKFRASI.net

Κατεδάφιση και απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών σε εγκαταλελειμμένο ακίνητο, στην Άνω Πεύκη

Κατεδάφιση πραγματοποιήθηκε και απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών από εγκαταλελειμμένο ακίνητο, στην Άνω Πεύκη. Την κατεδάφιση πραγματοποίησαν συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου η κατεδάφιση και αποκομιδή των ογκωδών, εύφλεκτων, καθώς επίσης και επικίνδυνων υλικών από το εγκαταλελειμμένο ακίνητο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 48, στην καρδιά της Άνω Πεύκης, όπου μάλιστα γινόταν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς, προβαίνουν σε πλήρη εκκαθάριση του ακινήτου, με σκοπό να προστατευτεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων της Άνω Πεύκης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δηλώνει: «Βάζουμε σήμερα τέλος σε μια ανοιχτή πληγή δεκαετιών στην Άνω Πεύκη. Απομακρύνουμε με απόλυτη ασφάλεια κάθε επικίνδυνο υλικό με σκοπό να προστατεύσουμε την υγεία των κατοίκων της Άνω Πεύκης και να παρέχουμε ασφάλεια και ποιότητα ζωής στους κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης.»

Επικαιρότητα

Η σύγχρονη Ουκρανία έχει χτίσει την ταυτότητά της πάνω σε μια αίρεση μαζικών δολοφόνων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δήλωσε το Πολωνικό Ινστιτούτο

Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά: Συμπαράσταση και κάλεσμα συμμετοχής στο αγροτικό συλλαλητήριο

Τη συμπαράσταση της στον αγώνα των αγροτών δηλώνει η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά και απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο σημερινό αγροτικό συλλαλητήριο που θα