Καταγγελία για τη βεβήλωση του μνημείου του Μπλόκου της Καλογρέζας

Οι συνήθεις “γνωστοί άγνωστοι” βανδάλισαν ξανά το μνημείο των 22 εκτελεσμένων κομμουνιστών αγωνιστών λίγες μέρες πριν τη συμπλήρωση 10 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζί χρυσαυγίτες δολοφόνους – Ανακοίνωση των Οργανώσεων Βάσης Ν.Ιωνίας της ΚΝΕ και των αντίστοιχων Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Από τις Οργανώσεις Βάσης Ν.Ιωνίας της ΚΝΕ και τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – καταγγελία:

Καταγγέλλουμε τη θρασύδειλη βεβήλωση του μνημείου των 22 αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς ναζί στο μπλόκο της Καλογρέζας.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μαχαίρι χρυσαυγίτη. Αυτοί που τη μέρα είναι τα καλύτερα τσιράκια των αφεντικών στους χώρους δουλειάς, είναι αυτοί που νύχτα βεβηλώνοντας το μνημείο του μπλόκου της Καλογρέζας νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν την ιστορία.

Δε θα τους περάσει! Απομονώνουμε τους φασίστες! Συγκρουόμαστε με το σύστημα που γεννά φτώχεια, ανεργία, πολέμους και δυστυχία.

Ενημερώνουμε ότι το μνημείο θα αποκατασταθεί.

Καλούμε τον λαό της πόλης μας να καταδικάσει τους φασίστες και όσους τους ανέχονται.