Καταγγέλλει τη χυδαία επίθεση Βούρου στο σωματείο του Δήμου η Λαϊκή Συνέλευση Ν.Φ-Ν.Χ.

|||

|||

         Από τη Λαϊκή Συνέλευση Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – καταγγελία κατά της χυδαίας, όπως την χαρακτηρίζει, επίθεσης του Δημάρχου Γ.Βούρου προς το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου:

 

        Για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή ακολουθώντας την γνώριμη τακτική της, αντιμετώπισε με χυδαίο και αυταρχικό τρόπο το σωματείο εργαζομένων του δήμου μας και προσωπικά τον πρόεδρό του . Η τακτική αυτή δεν είναι ένα ακόμη μεμονωμένο περιστατικό. Αντίθετα, αποτελεί μόνιμο χαρακτηριστικό και  πρακτική αντιμετώπισης της δημοτικής αρχής απέναντι σε όποιον προσπαθεί να αντισταθεί στην βάρβαρη πολιτική που σε πλήρη ευθυγράμμιση με όλες τις κυβερνήσεις υλοποιεί και η ίδια.

 

        Η πολιτική αυτή που παραχωρεί σκανδαλωδώς στην εκκλησία δημόσιους χώρους, που επιχειρεί να ιδιωτικοποιήσει βασικές πλευρές των υπηρεσιών προς τους δημότες, που καταστρατηγεί βασικά δικαιώματα, που απειλεί και καθυβρίζει τους εργαζόμενους του δήμου και το σωματείο τους, δεν μπορεί να περάσει παρά μόνο με αυταρχισμό καταστολή και στοχοποίηση.

 

        Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα απρόκλητη και χυδαία επίθεση του δημάρχου στο σωματείο εργαζομένων του δήμου. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στο σωματείο και τους/τις  εργαζόμενους/ες   και καλούμε και όλους/ες τους/τις κατοίκους της πόλης μας να σταθούν δίπλα στο σωματείο και τον αγώνα που δίνει για την υπεράσπιση των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους.