Καταγγελία βόμβα: Ίχνη από Predator στο κινητό του Χρήστου Σπίρτζη – “Έλαβα το ίδιο μήνυμα με Ανδρουλάκη και Κουκάκη”

||||

||||

..
..
..

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στον Άρειο Πάγο για σειρά αδικημάτων, μεταξύ άλλων και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που επιδιώκει την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων (άρθρο 187 ΠΚ), κατέθεσε ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, όπως αναφέρει το Kontra. 

Ο νυν τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την παρακολούθησή του με το παράνομο λογισμικό Predator.

Νωρίτερα, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχαν οι πρώην υπουργοί Χρήστος Σπίρτζης, Μιχάλης Καλογήρου (νυν διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) και ο Γιώργος Σαρλής επικεφαλής του νομικού τμήματος του κόμματος, συναντήθηκε με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Σημειώνεται ότι χθες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την Επιτροπή της Βουλής ενώ ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε ότι «πρόκειται για αντιδημοκρατική εκτροπή».

Δείτε ακόμα: Απειλές κυβέρνησης στους Δήμους για την ενέργεια (video)

Χ. Σπίρτζης: Έλαβα το ίδιο μήνυμα τον Ν. Ανδρουλάκη και τον Θ. Κουκάκη

Αποχωρώντας από τον εισαγγελέα ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωση πως “η απόπειρα παρακολούθησης σχετίζεται με την πολιτική μου δράση, με τη θεσμική μου ιδιότητα ως τομεάρχης προστασίας του πολίτη αρμόδιος για τα θέματα της ΕΥΠ”.

“Στις 13 Νοέμβρη του 21 εξέδωσα ανακοίνωση κατά του Μητσοτάκη με θέμα “ Ο Μητσοτάκης σε παρακολουθεί και σε φακελώνει” με βάση το δημοσίευμα που αποκάλυπτε για παρακολουθήσεις πολιτών για τα πολιτικά τους πιστεύω” σημείωσε. “15 Νοέμβρη κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση προς τον προϊστάμενο της ΕΥΠ τον κ. Μητσοτάκη και εξέδωσα δεύτερη ανακοίνωση με το ίδιο θέμα” προσθέτει.

Καταγγέλλει, λοιπόν, πως την ίδια μέρα έλαβε στο κινητό του μήνυμα παγίδευσης με το λογισμικό Predator που είχε σύνδεσμο efsyn.news αντί για efsyn.gr! Τέσσερις ημέρες αργότερα, μάλιστα, έλαβε δεύτερο μήνυμα, όπως υποστηρίζει. “Αυτό δείχνει ότι κάποιοι ήθελαν διακαώς να μάθουν με ποιους μιλάω για την ΕΥΠ” τόνισε.

Σημείωσε ακόμα ότι “το δεύτερο μήνυμα είναι το ίδιο που εστάλη σε Ανδρουλάκη και Κουκάκη.” “Τα τρία μηνύματα στάλθηκαν από το ίδιο άρρωστο, νοσηρό, αντιδημοκρατικό και παράνομο κέντρο. Αυτό το κέντρο είναι η ΚΥΠ Μητσοτάκη. Είτε απευθείας είτε μέσω τρίτων”
σχολίασε.