Καταδικάζει τη σύλληψη Λαπιέρη η Κατερίνα Ψάλτη

|||

|||

..

..

..

 

Στο πλευρό του Σωτήρη Λαπιέρη, δημοτικού σύμβουλου Χαλανδρίου και υποψήφιου δημάρχου, μέσα στα δικαστήρια Ευελπίδων,  βρέθηκε η επικεφαλής της παράταξης “Ενότητα, Ανατροπή και Έργο” για το Μαρούσι, δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου και δικηγόρος Κατερίνα Ψάλτη, η οποία και έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

«Η παράταξη μας καταδικάζει απερίφραστα τη σφοδρή και απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν από τα ΜΑΤ, το απόγευμα της Πέμπτης 28-7-2022, οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις για τις καταστροφικές πυρκαγιές και σε ένδειξη αλληλεγγύης στο δίκαιο αίτημα του απεργού πείνας Γ. Μιχαηλίδη για υφ’ όρων απόλυση.

 

Για το όργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας και τις αναίτιες συλλήψεις των διαμαρτυρομένων από την αστυνομία, η Κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη, αφού έχει επιλέξει τον αυταρχισμό και την καταστολή προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις και η οργή, ιδιαίτερα της νεολαίας, μπροστά στις κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις που ταλανίζουν την χώρα μας.

 

Ζητάμε την απόσυρση όλων των προκατασκευασμένων κατηγοριών κατά του Σωτήρη Λαπιέρη και των υπόλοιπων συλληφθέντων και την αθώωση τους.

 

Δεν θα υποχωρήσουμε μπροστά στην τρομοκρατία .

 

Δεν θα ανεχθούμε να ξυλοκοπιούνται και να σύρονται στα Δικαστήρια αιρετοί της Αυτοδιοίκησης που αγωνίζονται με αξιοπρέπεια και συνέπεια για τα τοπικά αλλά και για τα γενικότερα  προβλήματα του λαού και της νεολαίας.

 

Κατερίνα Ψάλτη

Δημοτική Σύμβουλος

Επικεφαλής της Παράταξης Ενότητα

Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι