Κανλής – Φωτίου στο Κωνσταντοπούλειο “Αγία Όλγα”

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”, Χρήστος Κανλής συνόδευσε με αυτή του την αυτοδιοικητική ιδιότητα την βουλεύτρια της “Νέας Αριστεράς” και πρώην υπουργό, Θεανώ Φωτίου στην επίσκεψη της στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας “Αγία Όλγα”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Χρήστος Κανλής είναι η παρακάτω:

Με την ιδιότητα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” και του δημοτικού συμβούλου επισκέφθηκα το “Κωνσταντοπούλειο” Γενικό Νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας και συνομίλησα με εργαζόμενους.

Τη συνάντηση προκάλεσε η οργάνωση της Νέας Αριστεράς Νέας Ιωνίας που ευγενικά με κάλεσαν να πλαισιώσω την παρέμβαση τους. Συμμετείχε η βουλεύτρια κ. Θεανώ Φωτίου και το μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Όλγα Κεσίδου.

Έγινε καταγραφή των προβλημάτων από τους εργαζόμενους αλλά και από τον νέο διοικητή του νοσοκομείου της πόλης μας ενώ η κ. Φωτίου θα καταθέσει στην Βουλή επίκαιρη ερώτηση με θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου της πόλης μας.

Οι παρεμβάσεις στους χώρους υγείας συνεχίζονται έπειτα από την επιτυχημένη επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας με αφορμή την απομάκρυνση του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ.

Καλώ τους κατοίκους τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Νέας Ιωνίας να συνεχίσουν την ισχυρή διεκδίκηση για να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της Υγείας και να στελεχωθούν με επαρκές μόνιμο προσωπικό τόσο το νοσοκομείο της πόλης όσο το Κέντρο Υγείας αλλά και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Η Υγεία δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα.