Κάλεσμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα ERASMUS+ YOUTH EXCHANGE

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Άννα Ασπραδάκη, στο πλαίσιο των δράσεων των αδελφοποιημένων πόλεων, προσκαλεί όλους τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας από 17 ετών και άνω, αλλά και σε όλους τους νέους ως 20 ετών να συμμετάσχουν  στο  πρόγραμμα  ERASMUS+ YOUTH EXCHANGE που θα πραγματοποιηθεί στο Krnov της Τσεχίας από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου 2023.

             

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι οι μαθητές/τριες που κατοικούν στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης να γνωριστούν με άλλους/ες  νέους/ες, να γνωρίσουν την πόλη του Krnov και να καταρριφθούν με αυτόν τον τρόπο τα γλωσσικά εμπόδια.

             

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν 7 συνολικά άτομα ηλικίας από 17 έως 20 ετών και 3 ενήλικες (οι υπεύθυνοι προγράμματος από τον Δήμο). Τα έξοδα συμμετοχής (μεταφορά και διαμονή) καλύπτονται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα.

             

Για δήλωση συμμετοχής, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο γονέα και παιδιού, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο παρακάτω e-mail : anna_aspradaki@yahoo.gr έως τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023. Εφόσον υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον,  η επιλογή των παιδιών θα γίνει μετά από ανοιχτή κλήρωση.