Καιρός: Νέα επιδείνωση την Τρίτη - EKFRASI.net

Καιρός: Νέα επιδείνωση την Τρίτη

Επιδείνωση καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως αργά το απόγευμα σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, σε Σποράδες, Εύβοια, ανατολική Στερεά, ανατολική και νότια Πελοπόννησος και νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες



Νέα πρόσκαιρη επιδείνωση από το βράδυ της Τρίτης στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (06-12-2023).

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
1. Την Τρίτη (05-12-2023)
α) Από το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο και την Πελοπόννησο.
β) Τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες και τις δυτικές Κυκλάδες.

2. Την Τετάρτη (06-12-2023)α) Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια έως το μεσημέρι.
β) Στη Θεσσαλία (κυρίως τα ανατολικά τμήματα), τις Σποράδες, την Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία), τις Κυκλάδες και την Κρήτη έως αργά το απόγευμα.
γ) Από το πρωί και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Επικαιρότητα

Τουρκικά drones αγοράζει η Ιαπωνία

Σε επίσκεψη στην Τουρκία βρίσκεται ο Ιάπωνας υπουργός Άμυνας Νακατάνι με πρόθεση να κλείσει συμφωνία για να αγοράσει η χώρα του τουρκικά drones. Η Ελλάδα

Έδωσαν 1.000 σορούς, πήραν 19

Ανταλλαγή σκοτωμένων στρατιωτών στον πόλεμο στην Ουκρανία έγινε πρόσφατα. Οι Ρώσοι παρέδωσαν 1.000 σορούς Ουκρανών και παρέλαβαν 19 δικούς τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του

Σε χέρια Ισραηλινών η ΕΛΒΟ. Γενικό ξεπούλημα!

“Ταξίδεψε” και η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ)! Σε χέρια Ισραηλινών περνά η εταιρεία που αποτελεί τον κορυφαίο κατασκευαστή εξειδικευμένων στρατιωτικών και πολιτικών οχημάτων στην Ελλάδα!

Ελέγχθηκε η φωτιά στην Κερατέα

Ευτυχή εξέλιξη έχει η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα δίπλα στη Λεωφόρο Λαυρίου στο ύψος της Κερατέας. Η πυρκαγιά ελέγχθηκε και περιορίστηκε από την άμεση