Καινούρια στέγαστρα στον Δήμο Χαλανδρίου

.

Ο Δήμος Χαλανδρίου προέβει στην εγκατάσταση 30 νέων στεγάστρων σε στάσεις Δήμοτικής συγκοινωνίας,χάρη σε χρηματοδότηση του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ». Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

.

Στην εγκατάσταση καινούριων στεγάστρων σε 30 στάσεις της Δημοτικής Συγκοινωνίας, σε κάποιες από τις οποίες εξυπηρετούνται και λεωφορεία του ΟΑΣΑ, προχώρησε ο Δήμος Χαλανδρίου, χάρη σε μια ακόμα χρηματοδότηση που εξασφάλισε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

.

Πρόκειται για έργο ύψους 100.000 ευρώ, το οποίο υλοποιήθηκε μετά την έγκριση της πρότασης που κατέθεσε ο Δήμος Χαλανδρίου στον άξονα προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων», χρηματοδοτήθηκε, του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», που αφορούσε την «προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

.

Τα καινούρια στέγαστρα είναι εξοπλισμένα με φωτισμό από πλάκα φωτοβολταϊκού πάνελ.
Θυμίζουμε ότι για την ασφαλή επιβίβαση στα λεωφορεία, τον Απρίλιο του 2022, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση οκτώ εξεδρών σε στάσεις του ΟΑΣΑ, οι οποίες συμβάλλουν στη διευκόλυνση της επιβίβασης – αποβίβασης των πολιτών και ειδικότερα των αναπήρων.