Κ. Πελετίδης: Κανένα «κοράκι» δε θα ακουμπήσει λαϊκό σπίτι (video)

Με δήλωση του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δίνει το στίγμα για την επόμενη μέρα μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που ανοίγει την πόρτα για χιλιάδες μαζικούς πλειστηριασμούς. «Μαζί με όλο τον πατραϊκό λαό δε θα αφήσουμε κανένα “κοράκι” να ακουμπήσει λαϊκό σπίτι» είπε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά ανέφερε:

«Κανένα σπίτι, καμία επαγγελματική στέγη λαϊκού αγωνιστή, δεν πρέπει να περάσει στα χέρια κερδοσκόπων, των περίφημων επενδυτών. 

Η δημοτική Αρχή μαζί με τους φορείς της πόλης μας θα υπερασπιστούμε τη λαϊκή κατοικία και την επαγγελματική στέγη. 

Το πολιτικό σύστημα, το οποίο υπηρετεί το οικονομικό και το οποίο είναι υπεύθυνο γι αυτή την κατάσταση, δεν πρέπει να νομίζουν ότι έχουμε χαζέψει και “βυζαίνουμε” το δάκτυλό μας. 

Είναι αυτοί που με τα μνημόνιά τους και με τα αντιλαϊκά μέτρα, έφεραν σε τόσο δύσκολη θέση τη λαϊκή οικογένεια, τον επαγγελματία, τον αυτοαπασχολούμενο, και οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν πλέον στην οικονομική κατάσταση που βρίσκονται, στις υποχρεώσεις τους. 

Μαζί με τους φορείς και όλο τον πατραϊκό λαό, δεν θα αφήσουμε σε κανένα “κοράκι” να ακουμπήσει λαϊκό σπίτι και επαγγελματική στέγη».