Κ.Ο.Β. Μεγάρων – Ν.Περάμου ΚΚΕ: Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος

Από την Κ.Ο.Β. Μεγάρων – Ν.Περάμου του ΚΚΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΚΟΒ ΜΕΓΑΡΩΝ-Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ του ΚΚΕ ευχαριστεί όλους όσους έκαναν το βήμα και ψήφισαν το ΚΚΕ ανεβάζοντας τα ποσοστά του και στην περιοχή μας. Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες νέους ψηφοφόρους που ψήφισαν για πρώτη φορά το Κόμμα αναγνωρίζοντας τη συνέπειά του και τους αγώνες του για τα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα.

Ελπιδοφόρο μήνυμα έστειλαν οι νέοι που ψήφισαν για πρώτη φορά και «τόλμησαν με το ΚΚΕ» δείχνοντας πως τα όνειρα τους δεν χωράνε στα ψίχουλα που τους τάζουν τα αστικά κόμματα και οι παρατρεχάμενοί τους αλλά διεκδικούν μια ζωή ΟΛΟΚΛΗΡΗ στο «μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων».

Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό το βήμα και στις επόμενες εκλογές το ΚΚΕ να βγει ακόμα πιο δυνατό!

Είναι βέβαιο πως η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει θα προχωρήσει στα προαποφασισμένα μέτρα του Ταμείου Ανάκαμψης που θα οδηγήσουν τον λαό στην απόλυτη εξαθλίωση. Με μια ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ πρέπει η κυβέρνηση να μη νιώθει ούτε ισχυρή ούτε σίγουρη, αλλά ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ, να φοβάται να πάρει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.

Καμία αντιπολίτευση δεν μπορούν να κάνουν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ που από το 2019 ως το 2023 ψήφισε ο ένας το 50% κι ο άλλος το 70% των νομοσχεδίων της ΝΔ! Και πώς να μην το έκαναν, αφού συμφωνούν στα βασικά, έχουν κοινά Προγράμματα και είναι όλα αυτά που έρχονται και θα χειροτερέψουν τις ζωές μας!

Σ’ αυτές τις εκλογές πρέπει να γεμίσουν τα έδρανα της Βουλής με κομουνιστές βουλευτές που θα ορθώνουν το ανάστημα και δε θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί τους υπηρέτες των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου.

Η εκλογική άνοδος του ΚΚΕ θα σημάνει νέους εργατικούς-λαϊκούς αγώνες που θα βάλουν φρένο στην αντιλαϊκή λαίλαπα που έρχεται, θα στήσουν τείχος στα νέα Τέμπη που μας ετοιμάζουν.

Προχωράμε με αισιοδοξία. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΚΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!