Ιωακειμίδης: Ούτε λέξη από Χαρδαλιά για τα αντιπλημμυρικά στην Αττική

«Δεν γίνεται ο κ. Χαρδαλιάς να μην έχει να πει ούτε μια κουβέντα για τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν μπλοκαριστεί με ευθύνη Πατούλη», σχολίασε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης. Ανέφερε αναλυτικά σχετικά με τις δηλώσεις του αντιπάλου του στην Περιφέρεια,Νίκου Χαρδαλιά, σε τηλεοπτικό κανάλι:

Ο κ. Χαρδαλιάς στον ΣΚΑΙ, σχολιάζοντας τις εξωφρενικές εικόνες με ανθρώπους να κινδυνεύουν να πνίγουν από χειμάρρους στη Βασιλίσσης Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε σαν να προσγειώθηκε χθες στην πολιτική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου.

Σαν να μην ήταν τόσα χρόνια αρμόδιος υφυπουργός για την Πολιτική Προστασία, σαν να μην ήταν ο κ. Πατούλης- με τις ευλογίες του κόμματος του-  τόσα χρόνια περιφερειάρχης. Μίλησε πάλι ως διορισμένος Υφυπουργός Αττικής και όχι ως υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Δεν γίνεται σε κάθε φυσική καταστροφή να θυμάται την κλιματική κρίση, την άναρχη δόμηση. Δεν γίνεται να ψάχνει πάντοτε κάποιον για να αποδώσει  ευθύνες για τη δίκη τους ολιγωρία.

Δεν γίνεται να μην έχει μια κουβέντα να πει για τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν μπλοκαριστεί με ευθύνη της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας, της οποίας ο ίδιος είναι ο διάδοχος.